Madonni odbijen zahtjev za posvojenje četverogodišnje djevojčice

"MORAM odbiti Madonnin zahtjev za posvojenje", izjavila je sutkinja Esmie Chondo koja je imala završnu i zaključnu riječ na sudu u Malaviji. S obzirom da se kraljica popa nije pojavila na čitanju presude, još uvijek nije poznato hoće li se žaliti na odluku suda.

Nakon afere s bivšom bejzbolskom zvijezdom, Madonna je utjehu pronašla u brazilskom modelu

Iako se kao razlog navodi novi zakon koji obavezuje buduće roditelje da moraju biti stanovnici afričke države između 18 i 24 mjeseca, mnogi se pitaju ima li veze s odlukom njezin buran život posljednjih nekoliko mjeseci. Podsjetimo, Madonna se krajem prošle godine razvela od supruga Guy Ritchia, zatim su je povezivali s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom koji se zbog nje navodno rastao od svoje supruge Cynthije s kojom ima dvoje djece.

Nakon kratke afere s bivšom zvijezdom New York Yankeesa, Madonna je utjehu pronašla u 22-godišnjem brazilskom modelu Jesusu Luzu. Osim što je 29 godina mlađi, Jesus je karijeru započeo kao pornoglumac u niskobudžetnom filmu za odrasle. Iako su svi mislili da će nastrana ljubavna veza potrajati, s obzirom da je mlađahni maneken uselio u Madonnin stan u New Yorku, veza je ubrzo pukla, navodno zbog njegove nevjere.

"Zašto ta pjevačica želi tuđu djecu? To je krađa"

Osim Madonninog burnog života koji uvelike igra ulogu na sudu, protiv posvojenja je bila i baka četverogodišnje Mercy James. "Zašto ta pjevačica želi tuđu djecu? To je krađa. Neću pustiti malenu Mercy", izjavila je 61-godišnja Lucy Chekechiwa kojoj se želja ispunila. Madonna je u Malaviju prvi put doputovala prije tri godine zbog dokumentarca kojeg je snimao  njezin bivši suprug.

Tada je posvojila trogodišnjeg dječaka Davida Bandu čiji su proces posvajanja također pratili brojni negativni komentari - pisalo se kako je zvijezda iskoristila svoj status i ubrzala posvojenje, te kako potplaćuje socijalnog radnika kako bi dobila bolju ocjenu, što je bio jedan od uvjeta za posvajanje.

A.M.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara