Madonnin brat beskućnik: Da se smrznem na ulici, moju obitelj ne bi bilo briga

Madonnin brat beskućnik: Da se smrznem na ulici, moju obitelj ne bi bilo briga

Foto: JLP

MADONNIN brat, za kojeg je nedavno otkriveno da živi na ulici, izjavio je da slavnu pjevačicu ne bi uopće bilo briga kad bi on umro. Anthony Ciccone nema pretjerano lijepo mišljenje o svojoj bogatoj i popularnoj sestri, a svoje je ogorčenje odlučio podijeliti s medijima. Madonna navodno zna u kakvom joj je stanju brat te mu je nekoliko puta ponudila da će mu platiti odvikavanje od alkohola, no Anthony misli da to nije rješenje. "Ja sam za njih nula i sramota. Da se smrznem na ulici, moja obitelj vjerojatno ne bi znala za to šest mjeseci ili ih ne bi bilo briga", ispričao je Tony u razgovoru za Daily Mail.

"Mick je bio cool, Iggy je bio cool, a David Bowie je bio pomalo hladan"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On tvrdi da ne treba odvikavanje, već samo posao, a velika mu je želja vidjeti sina s kojim nema kontakta već deset godina. "Moja obitelj misli da je odvikavanje nekakav čaroban štapić za sve životne poteškoće", tvrdi on te napominje da je prije šest godina zaista bio na odvikavanju koje je Madonna platila, ali smatra da njegova ovisnost o alkoholu nije tako velika da bi bila problematična. Madonna se jedno vrijeme brinula o njemu, što mu je ostalo u lijepom sjećanju, jer kaže kako je tom prilikom pušio travu s Mickom Jaggerom te sjedio za stolom s Davidom Bowiejem i Iggyjem Popom. "Mick je bio cool, Iggy je bio cool, a David Bowie je bio pomalo hladan", priča Tony.

"Za mene je bila samo naporna mlađa sestra"

U djetinjstvu se on i njegova sestra nisu pretjerano dobro slagali: "Dovodila je dečke u kuću kad otac nije bio doma, a ja sam trebao biti odgovoran za sve nas. Bila je u spavaćoj sobi s nekim dečkom, a moji mlađi braća i sestre bi prislonili uši na vrata i prisluškivali. Morao sam provaliti u sobu i izbaciti dečka van. Nije mi nikad to oprostila. Za mene je bila samo naporna mlađa sestra". Anthony kaže da bi volio bi ponovo komunicirati s njom: "Ponosan sam na nju, ali nije lako biti brat slavne osobe. Ljudi imaju razne zamisli i očekivanja. Moja sestra je multimilijunašica, ali to je zaradila. Svaka joj čast na tome. Ali očekivao sam da ću imati veću potporu svoje obitelji, no to nije slučaj". Unatoč svemu, Anthony je svjestan da Madonna nije pretjerano talentirana, ali je uspješna u onome što radi. "Moja sestra je grozna glumica, ali je dobra zabavljačica i poslovna žena", smatra on.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara