Madonnina kolekcija za H&M krenula u prodaju

Uspjeh mini kolekcije koju je Madonna za H&M dizajnirala prošle godine potaknuo je pjevačicu da za taj modni brand i ove godine kreira odjeću, ali i modne dodatke. Kolekcija nosi naziv "M by Madonna", a za razliku od prošle kolekcije, kao i kolekcija slavnih dizajnera koji su kreirali za ovaj poznati brand , bit će dostupna u svim H&M trgovinama diljem svijeta.

"M by Madonna" uključuje haljine, kostime, jakne, čizme, remenje, sunčane naočale i brojne druge modne dodatke, a cijene se kreću od 15 do 330 eura, koliko je potrebno izdvojiti za kožnu jaknu, najekskluzivniji primjerak nove kolekcije.

Naravno, kraljica popa odlučila je biti zaštitno lice vlastite kolekcije, a snimio ju je glasoviti modni fotograf Steven Klein, s kojim je već surađivala u kampanji za modnu kuću Versace. Kreativni tim H&M-a oduševljen je suradnjom s Madonnom, koja ih je iznenadila apsolutnom angažiranošću oko najmanjih detalja. "Ovo je u potpunosti njezina kolekcija, jer je brinula o svim detaljima. Madonna ima impresivan osjećaj za modu i trendove", rekla je Margareta van den Bosch, voditeljica kreativnog tima.

I Madonna je oduševljena suradnjom s H&M-om, modnom kućom koja ju je naučila mnogo toga o modi. "Moj najveći izazov bio je napraviti odjeću koja izgleda chic i skupo, ali koja je zapravo vrlo pristupačna po cijenama. Kad sam ulazila u projekt, obećala sam si kako neću dizajnirati ništa što ne bih i sama nosila", rekla je Madonna o najnovijoj kolekciji.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara