Madonnini fanovi napali Eltona Johna

Madonnini fanovi napali Eltona Johna

NAKON što je legendarni engleski pjevač i homoseksualac vulgarnim riječnikom napao pjevanje Kraljice popa na play back njeni obožavatelji uzvratili su mu udarac na Internetu.

Na dodjeli Q nagrada Elton se pobunio protiv njene nominacije za najbolje pjevanje uživo riječima "kakvo je to je...no pjevanje uživo kada samo otvara usta" i izazvao bijes njenih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je njen glasnogovornik izjavio da će mu Madonna i dalje slati čestitku za Božić, na njenim brojnim web stranicama fanovi su ga izvrijeđali, a umjetnik Rob Jacobs objavio je i svoju karikaturu na kojoj pjevačica traži od Eltona da pjeva uživo u joga pozi kakvu ona izvodi na svojim koncertima i jedino tada se služi playbackom.

U napadima na Eltona neki se pitaju "zar je on još uopće živ", a drugi ga nazivaju "debelom žabom s perikom i glupim sunčanim naočalama". Smiju mu se kada je optužio Madonnu za skupe ulaznice na njenoj turneji, a za svoj nastup u Las Vegasu gledateljima naplaćuje po 500 dolara. Elton se nakon svega nije želio suočiti s Kraljicom popa pa je na londonsku feštu Donatelle Versace poslao svog ljubavnika Davida Furnisha koji se držao daleko od Madonne i njenog supruga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara