Maja i Bilman se posvađali: "Sad si se slagao, preglupa ti je izjava"

Maja i Bilman se posvađali: "Sad si se slagao, preglupa ti je izjava"
Foto: Instagram

NASTUP komičara Leona Kondresa doveo je do sukoba između Maje Šuput i Davora Bilmana u sinoćnjoj epizodi Supertalenta.

"Ja se jako volim smijati i volim smiješne ljude, ali mislim da ti na svojim forama moraš raditi, ima potencijala, ali to nije to, mene nisi uspio nasmijati. Radi na sebi, pa tko zna", rekla je Maja mladom komičaru koji se komedijom bavi godinu i pol dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

No, Bilman se s njom nije složio i to joj je priznao bez imalo suzdržavanja.

"Inteligentan humor je otprilike kao i ljepota - u očima promatrača. Neka fora je nekome super, nekome super glupa, nekom uvredljiva. I dobar mi je indikator Maja za to. Kad njoj nešto nije smiješno ili je turbo glupo, onda znam da ima potencijala", rekao je Bilman na iznenađenje gledatelja.

"E, sad si se slagao, preglupa ti je izjava. Pričaš gluposti. Znaš da ja mislim sve što misli i masa, ja sam glas naroda i ja se uvijek smijem stvarima kojima se narod smije, a ti sad lupetaš kontra mene. Nemoj pričati gluposti', odbrusila mu je Maja na to.

A čini se da Maja zaista jest glas naroda jer, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Leonov nastup nije oduševio ni velik broj gledatelja. "Ja bih mu stisnula crveni gumb da sam mogla", "Uopće me nije nasmijao", "I nije mi baš nešto", samo su neki od komentara na Instagramu.

 

No, nastup se svidio i Janku i Martini pa je mladi komičar tako dobio da od svih članova žirija osim od Maje, a to mu je osiguralo prolaz dalje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara