Maja Šuput pokazala pravu, raskošnu vjenčanicu, mnoge iznenadilo tko je dizajner

Maja Šuput pokazala pravu, raskošnu vjenčanicu, mnoge iznenadilo tko je dizajner
Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT danas se udala za 36-godišnjeg Nenada Tatarinova, a mladenci su goste dočekali na luksuznom imanju Meneghetti u Istri. Na društvenim mrežama cijeli dan kruže fotke Maje Šuput u bijeloj haljini, ali pravu vjenčanicu tek je pokazao njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić i otkrio da ju je upravo on i dizajnirao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👸🤴

Objavu dijeli Željko Milašinović (@zeljkomilasinovic_official)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩🤩🤩And This Is Love 😍😍😍

Objavu dijeli 🚁AS📽Aerial📸 (@as.aerial)

Grubnić je objavio fotku haljine na Instagramu i u opširnom opisu otkrio da ga je pjevačica zamolila da upravo on napravi haljinu za najvažniji dan u njezinom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo... 👰🏼

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...", napisao je Grubnić.

Iako su Grubnić i Maja prijatelji godinama i surađuju, mnogi su očekivali da će pjevačica izabrati nekog stranog dizajnera.

Pripreme za vjenčanje mladenci su snimili dronom, a prve fotke imanja jasno pokazuju da će gosti (kojih će navodno biti samo 50) uživati u najboljem što nudi Meneghetti. Navodno par svojim uzvanicima nudi i personalizirane kubanke, a pjevačica se pobrinula da sve izgleda kao u bajci.

Maja je svom zaručniku posvetila jumbo plakat na kojemu se zaklela na vječnu ljubav.

"Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu od danas do zauvijek. Službeno tvoja Tatarinova", poručila mu je Maja preko plakata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome friends 💗💗💗

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live in the moment.

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#majasuput #weeding 💍❤

Objavu dijeli Tini Stoessel (@fctinitacroatia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#majasuput #weeding 💍❤

Objavu dijeli Tini Stoessel (@fctinitacroatia)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara