Maja Šuput sa zaručnikom završila u bolnici: "Meni je ta scena bila mučna"

Maja Šuput sa zaručnikom završila u bolnici: "Meni je ta scena bila mučna"
Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT na Instagramu je obilježila godišnjicu veze s Nenadom Tatarinovim, a s kojim uskoro planira stati i pred oltar.

Godišnjicu je obilježila fotografijom iz bolnice, koja je neke zabrinula, no sudeći prema Majinoj poruci razloga za brigu nema.

"Ljubav je kad s nekim podijeliš infuziju po pola. Ova slika nastala je prije dvadesetak dana tijekom moje ljetne turneje koja traje zaista dugo i koja je strahovito naporna. Ove godine imam suputnika koji je sve neprospavane noći podijelio sa mnom. Pa i pad imuniteta i neki bronhitis usput, ali ništa strašno. Jedno poslijepodne jureći na sljedeću svirku ponovno me vozio na infuziju. Međutim kad je doktor vidio njega rekao nam je da smo oboje u groznom stanju. I tako se dogodi da sa svojom ljubavi umjesto ručka ili vina podijeliš infuziju. Meni je ta scena bila mučna jer osobe koje voliš ne želiš vidjeti s cjevčicama u rukama pa sam to rekla i na glas. A moj budući muž kaže na to: 'Ljubavi, nema tu ništa grozno. Sad će nam samo biti bolje. A jedino što bih volio da zajedno dočekamo duboku starost pa u nekom staračkom domu opet zajedno podijelimo bocu infuzije po pola", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav je kad s nekim podjelis infuziju po pola 💧👨‍🔬 Ova slika nastala je prije dvadesetak dana tijekom moje ljetne turneje koja traje zaista dugo i koja je strahovito naporna. Ove godine imam suputnika koji je sve neprospavane noci podjelio sa mnom. Pa i pad imuniteta i neki bronhitis usput ali nista strasno. Jedno posljepodne jureci na sljedecu svirku ponovno me vozio na infuziju. Medjutim kad je doktror vidio njega rekao nam je da smo oboje u groznom stanju. I tako se dogodi da sa svojom ljubavi umjesto rucka ili vina podjelis infuziju. Meni je ta scena bila mucna jer osobe koje volis ne zelis vidjeti sa cjevcicama u rukamama pa sam to rekla i na glas. A moj buduci muz kaze na to : “ Ljubavi, nema tu nista grozno. Sad ce nam samo biti bolje. A jedino sto bi volio da zajedno docekamo duboku starost pa u nekom starackom domu opet zajedno podjelimo bocu infuzije po pola “ 💑... Danas nam je PRVA godisnjica veze i nekakva ozbiljnija brojka prema putu za onaj staracki dom . Stoga ljubavi , hvala ti za svih 365 ne prospavanih noci sa mnom, na svim prekrasnim trenutcima koje smo do sada prosli i od srca nam zelim onaj staracki po pola za sto godina. I naravno da je dom u Miamiu kao sto sam ti i tada pred doktorom rekla i da nam ta infuzija tece ispod palme 🌴🌴. Moramo ostat na nivou 😂 Volim te lju ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Dodala je da je prva godišnjica ozbiljnija brojka na putu za taj starački dom.

"Stoga ljubavi, hvala ti za svih 365 ne prospavanih noći sa mnom, na svim prekrasnim trenutcima koje smo do sada prošli i od srca nam želim onaj starački po pola za sto godina. I naravno da je dom u Miamiju kao što sam ti i tada pred doktorom rekla i da nam ta infuzija teče ispod palme. Moramo ostati na nivou. Volim te lju", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara