Maja Šuput se pohvalila najluđim poklonom za Uskrs: "Isuse, ti nisi normalan"

Maja Šuput se pohvalila najluđim poklonom za Uskrs: "Isuse, ti nisi normalan"
Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT se pohvalila iznenađenjem koje joj je obilježilo Uskrs, a za koje se ni u ludilu nije nadala da će doživjeti - i to od obožavatelja.

"Sinoć prije nego što ću izaći na pozornicu, dolazi u backstage mladi dečko Mateo Sali, koji je iz ljubavi prema meni, kao fan, dao istetovirati moj datum rođenja", napisala je Maja uz videozapis na kojem njezin ponosni obožavatelj pokazuje njezin datum rođenja istetoviran rimskim brojevima na leđima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"E pa sad vi recite da ljubav poznaje granice. Meni je ovo daleko najluđi poklon za Uskrs. Želim i vama Uskrs pun ljubavi i da ste s ljudima koje volite", zaključila je pjevačica kojoj to nije jedini uskršnji poklon koji ju je oduševio.

Uz to, dobila je i jaknu sa svojom slikom na leđima, kao i zidnu sliku na kojoj su naslikani ona i zaručnik Nenad Tatarinov uz natpis "Majushka team". Ovim poklonima pohvalila se objavivši videozapise na kojima skače od sreće i zahvaljuje na pažnji i poklonjenim stvarima.

Kako je sinoć nastupala u Zadru, Maja Uskrs i ove godine provodi radno i van obiteljskog doma, poput njenih brojnih kolega, no to joj ne predstavlja problem. Ona i zaručnik jutros su se uputili u Šibenik gdje će zajedno provesti ostatak dana.

"Cijeli život pjevam na blagdane pa u tim trenucima nemam obiteljsko ili tradicionalno okruženje", rekla je pjevačica za Index te dodala kako hranu nikako ne zaobilazi, iako izlazi iz restoranske kuhinje. Također, kada se vrati, ona i Nenad posjetit će omiljenu članicu obitelji. "Ponedjeljak je rezerviran za ručak kod mame", otkrila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara