Mala škola seksa Stipe Drviša: S domaćim curama ne koristim kondom!

STIPE DRVIŠ, bivši boksač koji u zadnje vrijeme njeguje karijeru reality zvijezde, društvene posvuduše i velikog zavodnika, otvorio je srce i dušu i novinarima dao mali uvid u svoj seksualni život. Stipe se, za razliku od mnogih hrvatskih zvijezda, ne libi priznati kako je probao seks s dvije djevojke, te kako je za noć vruće zabave u jednom navratu čak i platio. Stipe je, naime, prilikom posjeta jednom prijatelju koji živi van granica Hrvatske, probao kakve se usluge nude na prostitucijskoj sceni dotične države, a priznao je da kondom koristi samo pri kontaktu sa strankinjama, dok tijekom seksa sa domaćim curama, Stipe smatra kako zaštita nije potrebna.

"Kada je riječ o takvim aranžmanima (govori se o prostituciji) onda to volim preko prijateljskih veza jer uključuju sobu s bazenom, saunu i jedan, dva, tri komada. Imam puno prijatelja koji drže takve klubove po Njemačkoj i Španjolskoj, ali ići ovako gdje ne znaš nikoga je bezveze", smatra Stipe, koji očito, ne vidi ništa loše u plaćanju seksualnih usluga. Dodao je kako je nekoliko puta bio, zbog sportskih obaveza, na testiranju na AIDS, te kako mu je test, "na svu sreću", svaki puta bio negativan.

Kroz ruke šarmera Stipe prošle brojne ljepotice s hrvatske estradne scene

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipu Drviša često se povezuje s ljepoticama s hrvatskog estradnog neba - nekoć se Aleksandra Grdić hvalila kako će se udati za njega jer je to logičan nastavak njihove dugogodišnje veze, u krevet mu se često uvaljivala i Jelena Urukalo, pa i Stefany Hohnjec, sve redom Stipine kolegice iz reality showa Farma, a bivšeg boksača se, između ostalih, povezivalo i televizijskom voditeljicom koja voli naglašavati kako nikada ne bi bila manekenka, Milom Horvat. Mila i Stipe svoje zajedničko pojavljivanje u javnosti opravdali su "žestokim tulumarenjem do jutra" i time (privremeno) zatvorili poglavlje koje se bavi njihovim romantičnim odnosom.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara