Malina Šelendić: Josipa ne šokiraju računi od kartica, jer sam skromna i ne trošim puno

Malina Šelendić: Josipa ne šokiraju računi od kartica, jer sam skromna i ne trošim puno

Foto: RTL

MALINA ŠELENDIĆ ovih se dana priprema za život u Kataru gdje kamo je njen suprug, Josip Šelendić, otputovao razvijati posao. Bivša manekenka kaže da se veseli životu u novoj zemlji, a prva stvar o kojoj se raspitala jest hoće li u Kataru morati paziti kako se oblači. "Neće biti problema s tim, tamo ću se oblačiti kao i ovdje. Neću morati nositi burku niti nešto slično, to sam se prvo raspitala", ispričala je Malina Marku Grubniću u "Exkluziv vikendu".

"Volim se slikati u donjem rublju i badićima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što voli lijepu odjeću, bivša manekenka priznaje da uživa pozirati i u oskudnim kombinacijama. "Volim se slikati u donjem rublju ili badićima, nemam s tim problema", rekla je modnom stilistu. Dok je Josip u stranoj zemlji, Malina odgaja njihovog sina Luku uz pomoć dadilje te pazi da ne "pegla" kartice previše. "Imam dadilju, uzela sam je preko ljeta da mi uskoči tu i tamo, a pogotovo sad kad nema Josipa da mi pomogne oko Luke. Skromna sam i ne trošim puno, tako da se Josip ne šokira kada dobije račune od kartica", tvrdi.

"Mogu reći da mi je život bajka"

Život joj se nije mnogo promijenio nakon svadbe, osim što dane sad provodi sa sinom i pazi da ne nosi štikle kad ide s njim u park: "Sretna sam. Imam prekrasan život, prekrasno dijete, brak i muža. Mogu reći da mi je život bajka. Dane provodim u parku s Lukom tako da preko dana ne nosim štikle. Ne mogu trčati za njim u štiklama". Briga za sina prilično je iscrpi pa kaže da supruga ne dočekuje navečer u seksi donjem rublju. "Na kraju dana sam toliko iscrpljena s Lukom da se obučem u trenirku i samo legnem u krevet", rekla je Malina Šelendić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara