Mama natjerala neposlušne sinove da hodaju sedam kilometara, ali to im nije bio najgori dio kazne

Mama natjerala neposlušne sinove da hodaju sedam kilometara, ali to im nije bio najgori dio kazne

Screenshot: Facebook

JEDNA majka iz Kanade natjerala je svoja dva sina da hodaju sedam kilometara do škole nakon što je doznala da su bili bezobrazni prema vozaču školskog autobusa, piše The Independent.

Za to im je trebalo oko dva sata, a uz to su još u rukama morali nositi natpis "Bili smo zločesti i bezobrazni prema našem vozaču busa pa nas mama tjera da hodamo".

Kreativna kazna neimenovane majke iz Harrowa u kanadskoj provinciji Ontario brzo se proširila društvenim mrežama.

"Moji su dečki bili zločesti prema vozaču busa i zbog toga sam dobila poziv iz škole. Pukao mi je film pa sam ih ovog jutra natjerala da hodaju sedam kilometara da im pokažem kako će im biti svaki put kad ih zbog njihovog ponašanja izbace iz busa", napisala je uz sliku koju je objavila.

Otac natjerao 10-godišnjeg sina da trči u školu po kiši: "To se zove roditeljstvo"

Objava je dobila preko 28 tisuća lajkova, a podijeljena je preko 38 tisuća puta. Iako su je mnogi na Facebooku pohvalili zbog ovakvih odgojnih metoda, Tina Gatt iz udruge za zaštitu djece se nije složila s njima.

"To što su morali hodati do škole je logična posljedica njihova ponašanja i može biti razumna kazna, no nije bilo potrebe da ih se posramljuje preko društvenih mreža", zaključila je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara