Mamu s bebom izbacili iz bazena: "Vikao je da odmah prestanem s tim i izađem"

Mamu s bebom izbacili iz bazena: "Vikao je da odmah prestanem s tim i izađem"
Foto: Facebook

NATALIE FORESTER iz Velike Britanije ostala je u šoku kad joj je prišao spasilac i rekao joj da mora napustiti bazen jer je u vodi dojila svog sinčića. 

"Dojila sam svoje troje djece i sve sam ih vodila na ovaj bazen. Dobro poznajem osoblje i zato me toliko zateklo što su me potjerali. Nikad prije nije bilo problema", rekla je za Metro. 

Također, tvrdi da se maknula podalje od ostalih kupača kad je počela s dojenjem svog 18-mjesečnog sinčića Josiaha. 

"Josiah inače voli vodu, ali ovaj put nije bio dobre volje. Shvatila sam da je vjerojatno gladan i povukla se od grupe kako me nitko ne bi vidio. Kad mi je učitelj plivanja rekao da napustim bazen, toliko sam se šokirala da sam ga poslušala. Trajalo bi samo tri minute da ga nahranim i onda bi sve bilo u redu", kaže ona. 

Slična se situacija dogodila i 19-godišnjoj Chloe Hatersley. 

"Milo se boji vode i uvijek  je malo nervozan kad tek uđemo. Obično sjednem u plitko i podojim ga kad je gladan ili uzrujan. Kad je spasilac počeo vikati da odmah prestanem s tim i izađem, oko nas je bilo mnogo ljudi i svi su buljili u nas. Bilo mi je užasno neugodno", rekla je Chloe. 

Požalila se voditelju bazena koji joj se ispričao, ali ustrajao je u tome da je dojenje u bazenu zabranjeno zbog njihovog pravila o konzumiranju hrane u bazenu. 

"Ne možeš usporediti nekoga tko jede sendvič u vodi i nekoga tko doji dijete", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara