Manekenka koja tvrdi da ju je Chris Brown silovao: "Bilo je tamo još 15 cura..."

Manekenka koja tvrdi da ju je Chris Brown silovao: "Bilo je tamo još 15 cura..."
Foto: Guliver Image/Getty Images

MANEKENKA koja je optužila američkog pjevača Chrisa Browna za silovanje, progovorila je i u javnost iznijela svoju stranu priče. Poznato je da su 29-godišnji Brown i još dvojica muškaraca uhićeni nakon navodnog seksualnog napada u pariškom hotelu Mandarin Oriental, u kojem noćenje stoji čak 160.000 kuna.

Francuski mediji pišu da je riječ o 24-godišnjakinji koja je nakon svega "jako uplašena". Medijima je ispričala da je Browna upoznala prošlog tjedna u noćnom klubu na Champs Elyseeu, preko zajedničkog prijatelja.

"Prijatelj me pitao što radim sljedećeg dana i bih li se htjela naći s Chrisom Brownom", rekla je pariškom magazinu Closer.

"Pristala sam i sljedećeg dana, u utorak, u 23.30 imala sam dogovor s Brownom u hotelu Mandarin Oriental", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial)

Ispričala je da su otišli u noćni klub prije nego što su se vratili u njegovu hotelsku sobu. Dodala je da je tamo bilo 15 djevojaka, vladao je kaos, a svirala je glasna glazba. Tvrdi da je te večeri silovana i da se sad jako boji. Nakon navodnog napada, osjećala se "užasno" i "izgubljeno".

Silovanje je prijavila pariškoj policiji dva dana nakon što se ono navodno dogodilo.

Trojica muškaraca, uključujući Browna, uhićena su u ponedjeljak te suočena s optužnicom koja uključuje silovanje, zlouporabu droge te korištenje zabranjenih supstanci. Iako su u pritvoru mogli biti zadržani 48 sati, Brown je sinoć pušten, a optužnica zasad nije podignuta.

"Želim to dati jasno do znanja, ovo je laž. Kuja laže", poručio je preko Instagrama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara