Manekenka koju povezuju sa zloglasnim kartelom pronađena mrtva

Manekenka koju povezuju sa zloglasnim kartelom pronađena mrtva
Foto: Facebook

CLAUDIA OCHOA FELIX je 35-godišnja manekenka koja je pronađena mrtva pod sumnjivim okolnostima, piše Daily Mail.

Preminulu manekenku, koju su nazivali "Kim Kardashian kriminala", povezuje se s narkokartelima, a prema nagađanjima, bila je u bliskom odnosu s kartelom Sinaloa kojim je upravljao zloglasni narkobos Joaquin "El Chapo" Guzman, prije nego što je izručen u SAD.

35-godišnjakinja je preminula zbog aspiracije pluća, odnosno uslijed udisanja stranog tijela, a kako je do toga došlo, još nije poznato. Ipak, neki izvori tvrde da je razlog smrti bilo predoziranje drogom, dok neki smatraju da je riječ o ubojstvu.

Iako je za života poricala bilo kakvu vezu s dilerima droge i narkokartelima, tamošnji mediji pisali su da je ljubila Josea Rodriga Arechigu, poznatijeg kako "El Chino Antrax". On je bio vođa bande koju se povezuje sa Sinaloom, no na kraju je završio iza rešetaka.

Prije smrti Felix je bila u jednom noćnom klubu, nakon čega se vratila u Cuilacan u kuću svog navodnog ljubavnika koji ju je pronašao mrtvu. On ju je pokušao probuditi, no kako nije reagirala, zaključio je da je Claudia mrtva i odmah je pozvao policiju.

Tijelo joj je potom prevezeno na obdukciju, a detalji njene misteriozne smrti se i dalje istražuju. Tužitelj Juan Jose Rios Estavillo izjavio je da su u Claudijinoj krvi pronađeni alkohol i druge supstance te da je preminula od gušenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara