Manekenske zvijezde na ovogodišnjem Cro-a-porteru

Radni naziv ovosezonskog Cro-a-portera glasi "Fashion Collections", a održat će se od 18. do 22. travnja u Paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma. Osim brojnih poznatih domaćih modela, revije će ovaj put nositi i neka međunarodna manekenska imena, točnije, Adrijana Dejanović te blizanci Branimir i Damir Vladušić.

Iako su relativno kratko na modnoj sceni, braća Damir i Branimir Vladušić već su ostvarili zavidan međunarodni uspjeh kroz revije i kampanje za prestižne svjetske modne kuće. Rođeni su u Argentini, a prije devet mjeseci, preko agenta Viktora Drage, došli su u Zagreb.

Trenutno žive na relaciji Zagreb - Pariz - Milano, a casting direktori i bookeri smatraju ih "IT modelima", dakle, imenima pred kojima je doista svjetla budućnost. Na predstojećem Cro-a-porteru nosit će revije dvojca ELFS' i Tonija Rica.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Adrijana Dejanović, u protekle je dvije godine odradila revije i kampanje za najveće svjetske modne kuće i magazine. Njena karijera počela je pobjedom na natječaju za Fordovo lice godine, a nakon što je pokorila svijet mode, Adrijana razmišlja o filmskoj karijeri, u kojoj će joj, najavljeno je, pomoći filmski redatelj Luc Besson, s kojim je već godinama velika prijateljica.

Posjetitelji Cro-a-portera mogli su je vidjeti 2005. godine kad je nosila reviju modnog dvojca Budoir, a organizatori još ne žele otkriti čije će revije svojom pojavom uljepšati na ovosezonskoj manifestaciji.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara