Maraton viceva o Jadranki Kosor

Foto: Jadran Babić/Cropix

POSJETITELJE pozivamo da na Indexovom Facebook profilu upisuju viceve o Jadranki Kosor. Pobjeđuje osoba nakon koje pola sata nitko ne upiše novi vic, a viceve s najviše lajkova objavit ćemo u ovom članku.

Stoga požurite, objavite vic koji ste čuli ili sami izmislili.

Izdvajamo prve viceve:

Jure Josipović: Slika prva. Vozi se Tito u vlaku odjednom vlak stane, Tito izađe i pita zašto je vlak stao, druže Tito, nema više pruge. Tito: brzo zovite omladince neka izgrade prugu!

Slika druga. Vozi se Ante Marković u vlaku, odjednom vlak stane, izađe Marković i pita zašto je vlak stao, nema vise pruge. Marković: brzo, skidajte prugu kojom smo prošli i postavljajte je naprijed!

Slika treća. Vozi se Jadranka Kosor u vlaku, odjednom vlak stane, izađe Kosor i pita zašto smo stali, gospođo predsjednice nema više pruge Kosor: Ljuljajte vlak, neka izgleda kao da idemo dalje!!!!!

Čičin Karlov Tomislav: Vozi se Jadranka u autu kad je zaustavi policija.
Policajac: Prometnu, vozačku, molim
Jaca: Ali gospodine što vi ne znate tko sam ja?
Policajac: neznam
Jaca: Pa ja sam vam prva dama Hrvatske! A policajac se okrene i viče kolegi: nu nu kolega dođi vidi šta je Severina napravila od sebe!

Niksa Klecak: Poruka Amerikancima: Ako preživite Irenu, poslat ćemo vam Jadranku.

Tomislav Štaba: Zašto Chuck Norris ne dolazi u Hrvatsku? Boji se Jadranke Kosor....

Darko Savić: Pita Jadranka boga kad će Hrvatska izaći iz recesije, bog se rasplače i kaže: Ja neću biti živ.

Marko Luketina: America: We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnnie Cash.
Croatia: We have Jadranka Kosor, no wonder, no hope and no cash.

Ana Rodin: Parkira Mujo ispred Sabora kad ga policajac zaustavi. "Žao mi je gospodine, ali ne možete se tu parkirat." "Zašto, upita Mujo, pa imam dozvolu, auto je registrirano, papiri su uredni." "Ali znate, tu dolaze gospoda Luka Bebić, Šeks, Jadranka Kosor..." "Aaa to! Ma stari ne brini. Ima auto i alarm i multilock!"

Dragan Krznarić: Išo Mujo rano ujutro na odmor, kad naiđe na zastoj... dođe čovjek do njega i pita Mujo: "Šta je bilo, zašto je zastoj?
"Nažalost teroristi su došli i oteli Jadranku i sve njene suradnike. Prijete da ce ih zapalit benzinom ako im ne platimo 3miljuna€ do podne. Pa bi vas molio da donirate nešto.
"Ah dobro. Koliko ljudi inače daju?" 
Čuvar: "Oko 2 litre.."

Lea Roy Orbison Ribić:  Šeću Jaca i ministar financija malo po raznim ustanovama da vide stanje
u njima...dođu tako do jednog vrtića,gledaju kako se djeca igraju,jedu
spavaju....i reče Jaca Šukeru: Šuki napiši ček od 5000 eura za poboljšanje uvjeta života u vrtiću....
Idu tako dalje i dođu do Remetinca...pogledaju zatvorenike kako spavaju,bave se sportom....itd..i reče: "Šuki napiši ček od 5.000.000 eura za poboljšanje uvjeta života u zatvoru".
???Izbezumljen Šuki upita: "Zašto dječici u vrtiću 5000 a ovim okorjelim kriminalcima u zatvoru 5M ...????" Jaca: Zar ti Šuki, misliš da ćemo nakon slijedećih izbora MI otići u vrtić???

Darije Savić: Krenuo mali Ivica otvoriti poklon, a tata mu kaže: Sačekaj sine, sad će Jaca doći da otvori.

Lea Roy Orbison Ribić: Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu te naiđe na cigana, pita ga: Jeste li vi HDZ-ovac?? Ne, ja sam sitni lopov!

Adi Štancl: Zašto se djeca u Hrvatskoj boje pojesti čokoladu? Zato što Jadranka dolazi na sva otvorenja!

Ivona Skoranec: Pita Kosorica tajnicu: "Što na engleskom znači: I DON'T KNOW?". Ova odgovara: "Ne znam". Kosorica : "Aaaaa jebote…. nitko ne zna!!"

Jurica Vincelj: Dođe Jaca u posjet vrtiću. Gleda malo djecu kako se igraju i kaže: - Šeks! Daj piši ček na 5,000 kuna za poboljšanje životnih uvjeta u vrtiću!
I ovaj napiše ček, i idu dalje te dođu u zatvor. I gleda malo zatvorenike kako robuju i kaže: Šeks! Daj piši ček na 500,000 kuna za poboljšanje životnih uvjeta u zatvoru!
- Pa kako za djecu 5,000, a za ove zločince i razbojnike 500,000?
- A šta ti, Šeks, misliš da ćeš ići u vrtić poslije izbora?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara