Mariah Carey nadmašila Jennifer Lopez u razmaženosti

SLAVNE bogate i bahate američke pjevačice nadmeću se u dokazivanju imidža velikih zvijezda s luckastim zahtjevima svojem osoblju i organizatorima koncerata.

Tako je Mariah Carey nedavno u Londonu potpisivala primjerke svoga albuma "The Emancipation of Mimi" i pri tome pokazala toliku lijenost da joj je osobna tajnica morala stalno pružati piće sa slamčicom kako bi se osvježila.

Pjevačica si nije željela time zamarati ruke, a da štedi i noge dokazala je nedavno na snimanju spota kada su je režiserevi pomoćnici morali nositi po setu jer su je "u visokim petama zaboljele noge".

Taj štos Mariah je pokupila od Jennifer Lopez koja ga koristi na plaži kako nožice ne bi uprljala pijeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

35-godišnja pjevačica na promociju se ipak dovezla u običnom taksiju, a obožavateljima je objasnila da ne vozi automobil jer je već više puta skoro mogla izazvati nesreću traženjem radio programa i šminkanjem za vrijeme vožnje.

U hotelu u kojem je odsjela pjevačica je ostavila svog omiljenog psića kojemu je avionsku kartu iz New Yorka, u prvoj klasi, platila 1.500 funti, a u istom je hotelu doživjela i manji incident kada se lažno oglasio vatrogasni alarm, pa je pjevačica istrčala iz kupaonice u hodnik odjevena samo u ogrtač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara