Mariah Carey: Spavam samo sa zvijezdama!

Mariah Carey: Spavam samo sa zvijezdama!

NESRETNA ljubavna priča s glazbenim mogulom Tommyjem Motollom završila je prije deset godina, a Mariah Carey, unatoč brojnim tabloidskim pričama koje tvrde drugačije, odonda nije pronašla pravu ljubav. Časopisu Allure otkrila je kako je jedan od razloga za njezin usnuli ljubavni život neobični kriterij po kojem bira ljubavnike - moraju joj biti "jednaki po broju obožavatelja".

Tim nesvakidašnjim uvjetom pjevačica je nedvojbeno produljila svoju "agoniju samoće" - već je nekoliko godina vlasnica titule najprodavanije pjevačice svih vremena, prošlim albumom oborila je nove rekorde, a na turneji ju je vidjelo nekoliko stotina tisuća obožavatelja. Uzevši u obzir sve što je postigla u karijeri te činjenicu da je u SAD-u i dalje jedan od najtraženijih izvođača, jasno je da se Mariah upustila u - nemoguću misiju.

Ne da joj se "objašnjavati svoj život"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je to velika stvar, taj osjećaj da me netko ne razumije jer nije u šoubiznisu. To navodno ne bi trebalo biti važno, ali meni jest. Objašnjavati nekom sve isponova i navikavati se na međusobne stilove života zahtijeva puno energije", objašnjava Mariah, koja će potragu za slavnim dečkom na neko vrijeme ostaviti po strani, s obzirom na poslove kojima se bavi u posljednje vrijeme.

Uz novi album "E=MC²", kojeg pjevačica najavljuje singlom "Touch My Body", krenula je i priča s parfemom, a Mariah je i dalje zaštitno lice modnog branda Pinko. "Iako podjednako uživam u svemu, prioritet mi je novi album. Spremala sam ga mirna i neopterećena uspjehom prethodnika, i nadam se da će odražavati stanje u kojem se trenutno nalazim - najsretnija sam osoba na cijelom svijetu", zaključuje pop diva.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara