Mariah Carey zanijekala da se pokušala ubiti

MARIAH CAREY zanijekala je pokušaj samoubojstva i izjavila da ´nije luda´ u razgovoru za TV postaju CNN emitiranom u četvrtak.

´Nisam luda. Svi mi u nekom trenutku malo skrenemo, a ako u to ne vjerujemo, onda smo možda u gorem stanju nego što bi se moglo pomisliti´, rekla je 32-godišnja pjevačica čija je depresija bila pomno medijski praćena.

Carey, koja je upravo izdala novi nosač zvuka ´Charmbracelet´, izjavila je kako ´joj je dosta´ glasina o navodnom pokušaju samoubojstva.

No ipak je priznala da njezin brak s vlasnikom diskografskog odjela Sonyja Tommyjem Mottolom nije uvijek bio lagan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
´Moram reći da je bilo prekrasnih, ali i užasnih trenutaka´, izjavila je ona.

Mariah Carey u siječnju je prekinula suradnju s diskografskom kućom ´Virgin´ nakon loših rezultata prethodnog albuma ´Glitter´ i razdoblja teške depresije.

Tako je podružnica britanskog koncerna EMI-ja prekinula jedan od najskupljih ugovora u povijesti glazbene industrije (100 milijuna dolara za pet albuma), isplativši pjevačici 28 milijuna dolara odštete.

Nakon toga je pjevačica morala smanjiti svoje novčane apetite, pa je u svibnju s Universalom potpisala ugovor prema kojem za tri albuma treba dobiti 20 milijuna dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara