Mariah zahvaljujući pušenju naučila pjevati

AMERIČKA r&b diva Mariah Carey otkrila je kako je svoj širok raspon glasovnih mogućnosti, zbog kojih je i postala mega popularna, stekla navici pušenju iz mlađih dana, kada su joj cigarete činile zadovoljstvo.

"Istina je. Dvije najniže oktave (moga glasa) su tu vjerojatno zbog pušenja. Ali naravno, nije dobro pušiti. Uvijek sam imala prehlade i upale grla zbog toga." - rekla je Mariah švedskom časopisu Groove.

"Jednog dana sam obećala Bogu da ću, ako mi vrati moj glas, prestati pušiti. Nakon što sam prestala odmah su mi se vratile i preostale tri oktave glasa." - kaže pjevačica koja, prema nekim procjenama, danas ima raspon glasa od pet oktava.

Međutim, razmažena Mariah ne bi bila to što jest da u intervjuu s njom negdje ne zapne. Nakon što ju je švedski novinar upitao nije li ona imala problema i s alkoholom i je li joj "čašica" sušila glasnice, počela je odgovarati na pitanje, a onda zastala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle, ono što isušuje glasnice nije...." - počela je Mariah odgovarati pa je upitala novinara: "Pjevate li vi? Čini mi se kao da ste pjevač."

On je na to negativno odgovorio, na što je Mariah zaključila: "OK, zaustavite snimanje intervjua i premotajte vrpcu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara