Marija Šerifović napustila Srbiju zbog silikonskih "polupjevačica"

Marija Šerifović napustila Srbiju zbog silikonskih "polupjevačica"

MARIJA Šerifović, pobjednica Eurosonga 2007. godine, najavila je da se najvjerojatnije više neće vraćati u Srbiju i da će svoju karijeru od sada graditi vani. Pjevačica je otputovala jučer iz Beograda u Njemačku, gdje će provesti narednih šest mjeseci snimajući album za inozemno tržište, a tu misli i ostati. Gostujući u Pinkovoj TV emisiji, ekskluzivno je otkrila da je razočarana činjenicom da je u vlastitoj domovini dobila manje od onog što joj je pružila. Za to sve je okrivila menadžera, koji se donedavno brinuo o njezinoj karijeri.

Ne žalim se, dobro sam zaradila, ali Srbiji sam donijela veliku pobjedu i učinila sam mnoge ponosnima, a doživjela sam da se u Srbiji naslađuju objavljenim prljavštinama koje su o meni izrekli neki zli ljudi. Dočekala sam mogućnost da snimim strani album koji bi trebao stajati više od 200 tisuća eura, i u taj projekt ću uložiti sve. Ukoliko uspijem, Srbiju napuštam za stalno", navela je Marija. Kraljica srpske pop glazbe otvoreno je govorila i o svom polubratu Danijelu, kojeg možemo pratiti u glazbenom showu Operacija Trijumf. "Danijel i ja nismo previše bliski, jer on je plod neke tatine vanbračne veze. To ne znači da smo u lošim odnosima, kako mediji tvrde. Naprotiv, na Gala večeri Operacije lijepo smo se družili. Za njega imam samo riječi hvale. On je najtalentiranija osoba koju sam ikad upoznala i mislim da je pred njim velika karijera. Tko zna, možda jednog dana i budemo surađivali. Ja ću zapjevati neku od balada, a neka bude moja pratnja na klaviru", ispričala je pjevačica. 

U svom intervjuu Marija se osvrnula i na, kako ih naziva, "silikonske polupjevačice". "Do sada sam šutjela i uvijek govorila da svaka pjevačica u Srbiji treba dobiti šansu, ali više neću šutjeti. Iskreno, jako malo njih se zaista bavi pjevanjem, a sve ostale treba zakonom zabraniti. Trebao bi se uvesti neki novi termin za one koje spavaju do podne, popodne ugrađuju sise, a navečer otvaraju usta i to na playback", jasno je dala do znanja što misli o svojim konkurenticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.C.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara