Marijan Ban i Diktatori stižu na Bačvice!

OVOG petka, 18. lipnja, na platou Ljetnog kina Bačvice u Splitu od 20 sati očekuje vas veliki spektakl uz Marijana Bana i Diktatore. Zanimljivo je to da su neki od najvećih hitova Bana i Daleke obale nastali upravo na splitskim Bačvicama i zbog toga je prostor ljetnog kina izuzetno okruženje za izvođenje pjesama uživo. Kao predgrupe nastupiti će mladi splitski bendovi Rodion i Čopor.

Za najavu koncerta Marijan Ban je rekao: "Ovaj koncert je Diktatorima i meni idealan uvod u ljetnu turneju. Nabrusili smo formu za lito. Izvest ćemo kompletan repertoar Daleke obale, kao i pjesme iz moje samostalne karijere. Nijedan nosač zvuka ne može dočarati pjesmu kao kad se ona izvodi uživo".

Koncert je najavio i frontman Diktatora Marko Jelavić: "Ljetno kino Bačvice je jedan od najljepših otvorenih koncertnih prostora u Hrvatskoj i publika će moći jako dobro osjetiti emocije Banovih pjesama. Produkcija će biti na visokoj razini. U odličnoj smo formi za ljetnu turneju kada ćemo obići 20-tak gradova, a za jesen Ban & Diktatori pripremaju nove pjesme“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Caffe baru Sennna i Caffe baru Magan u Splitu, po cijeni od 30 kuna.

Osvoji ulaznice!

Index u suradnji s organizatorima najbržima poklanja pet puta po dvije ulaznice za koncert Marijana Bana i Diktatora. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Marijan Ban - Bačvice" na index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara