Marijana Batinić o Ljubavi na selu izvan Hrvatske: "Čekamo vas u dijaspori"

Marijana Batinić o Ljubavi na selu izvan Hrvatske: "Čekamo vas u dijaspori"
Foto: RTL

TIJEKOM deset sezona dokumentarna sapunica Ljubav je na selu sudjelovala je u rađanju najljepših ljubavnih priča, a najuspješniji hrvatski show sada prelazi granice. Ljubav je na selu traži farmere porijeklom iz Hrvatske u dijaspori. Nije bitno u kojem se djelu svijeta nalaze jer ljubav ne poznaje granice, a voditeljica Marijana Batinić veseli se novom pothvatu.

"Oduševljena sam što odlazimo i izvan naše domovine stoga dragi farmeri prijavite se, mi vas čekamo", rekla je Marijana.

A da ljubav stvarno pršti na sve strane, dokaz je i to što u naručju kandidata proteklih sezona sada sjede djeca, a nedavno je završilo snimanje i 10. sezone najpopularnije dokumentarne sapunice u Hrvatskoj.

U obitelj nevjenčanog para, Valentine Curić iz Čitluka i njezinog Vatroslava Tijana iz Ražanca, stiže kćerkica koju očekuju 17. veljače iduće godine. Svim problemima usprkos, njihova ljubav je urodila plodom, a i vjenčanje je najavljeno za 27. srpnja iduće godine.

Ljubav se uselila i u Mučiće, točnije u kuću Denisa Rumca i crvenokose Monike Milinković iz Umaga. Monika se zbog svog Denisa iz Umaga preselila u blizinu Opatije, u zajedničku kuću.

Što se tiče Baranje, rode i onuda lete, a jedna je sletjela i na imanje Zvonka Koprivnjaka, koji je već pri prvom susretu znao da će mu Nikolina Šalić iz Tušilovića biti ljubav njegova života, a nakon što je Zvonko zaprosio Nikolinu pred kamerama RTL-a, danas su ponosni roditelji kćerkice.

I vuk samotnjak, simpatični Vinko Perković iz Ovrlje, kraj Sinja u sretnoj je vezi s kandidatkinjom Marijom Vrdoljak, a budući da zbog svoje veze putuju ne bi li se vidjeli, Vinko je odlučio prodati svoje imanje i kupiti kućicu na moru kako bi zajedno uživali.

I nešto starije sezone "Ljubav je na selu" urodile su plodom.

Prvi par koji je izmijenio zavjete bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane, a danas imaju dvoje djece. Ljubav je buknula i između Nikoline Bunčić i Stjepana Pavlića, danas bračnog para koji sa svoje dvoje djece živi u Gredi pokraj Siska.

Natalitet povećavaju i Tomislav i Karolina Copić, te Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, koji imaju po jedno dijete.

I Ličanka Dragana Vojnović, koja se tijekom snimanja stalno svađala s današnjim suprugom Nemanjom Blanušom, danas s njim ima dvoje djece.

Ako ste farmer koji živi u dijaspori i želite naći srodnu dušu iz domovine, prijavite se na ljubavjenaselu@rtl.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara