Marijana Batinić o teškim trenucima: Početak 2020. u startu mi je opalio šamar

Marijana Batinić o teškim trenucima: Početak 2020. u startu mi je opalio šamar
Foto: Facebook

MARIJANA BATINIĆ objavila je svoju novogodišnju odluku, a sudeći po njenom statusu, na to ju je potaknulo teško iskustvo o kojem još ne želi javno govoriti.

"Ovo novo desetljeće već je na samom početku promijenilo sve moje planove. Novogodišnja odluka, (koju ću vjerojatno brzo zaboraviti) je da odustajem od planiranja, excel tablice i svakodnevnog provjeravanja iste. Početak 2020. u startu mi je opalio šamar i podsjetio me na propuštene trenutke, preskočena druženja, nepotrebne drame, bitke ni za što...", napisala je pa pobrojila svoje želje fanovima.

"I baš zato vam želim što više osmijeha, a manje stresa, jurnjave i besanih noći. Želim vam da dragocjeno vrijeme iskoristite za pozitivne ljude i klonite se bespotrebne negativne energije od koje nemamo baš ništa... Da vas zdravlje služi, ego ne sputava, da terete nosite s lakoćom, ožiljke s ponosom, i ono najvažnije, da živite SADA, jer to je jedino sigurno što imamo. Vlak ide u samo jednom smjeru. Kad prođe, nema nazad... U koferu ponesite smijeh, razumijevanje i ljubav - i vozite 2020. sa stilom! Sretna Nova godina, volim vas!", poručila je simpatična voditeljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara