Marijana Mikulić: Odbijaju me iz kazališta, nema me tko progurati...

GLUMICA Marijana Mikulić, hrvatskoj javnosti poznata iz sapunica "Ponos Ratkajevih" i scenarističkog prvijenca Jelene Veljače "Običnih ljudi", proljetos je potvrdila kuloarska šuškanja o tome kako ona i suprug Josip Mikulić očekuju dijete te je progovorila o privatnim planovima, tijeku trudnoće, kazališnim angažmanima i komentarima konzervativne rodbine na ljubakanje s drugim muškarcima pred kamerama za tjednik Gloria.

Rodbina me osuđuje što se na televiziji ljubakam s drugim muškarcima

"Rodbina moju glumu komentira vrlo različito: neki me osuđuju, jer se kao udana žena ljubakam s drugim muškarcima, znali su čak Josipu predbacivati zašto mi to uopće dopušta. Trebalo nam je vremena da se na to priviknemo i da se na to ne obaziremo", kaže Marijana, koja je upravo dovršila snimanje svojih scena u novoj AVA-inoj sapunici "Zakon ljubavi" koja s prikazivanjem kreće na Novoj TV na jesen, i u kojoj je Marijani jedna od glumačkih partnerica ponovo Vanessa Radman. Marijana u "Zakonu ljubavi" glumi tek sporednu ulogu, a snimanja je završila "po brzom postupku" kako joj se kasnije na malim ekranima ne bi očitovao trudnički trbuščić.

U četvrtom mjesecu trudnoće i bez stalnog angažmana u kazalištu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, iako Marijana problema s angažmanima na televizijskim ekranima, gdje je rado viđeno lice, nema, kazališne daske još uvijek nisu našle načina da prihvate mladu glumicu. ""Ponuda iz kazališta nema. Čak me i odbijaju. Raspitivala sam se u dva zagrebačka kazališta, nisam tražila stalni angažman, no odgovora nema. Ne želim vjerovati da je to zbog uloga u sapunicama, ali mislim da to ne bi smjela biti zapreka. Očito je da me nema tko progurati. Nemam veze i zaleđe, tata mi nije utjecajna osoba...", Marijana se požalila, ali i naglasila kako unatoč nedostatku "utjecaja" vjeruje kako će za nju biti još puno kazališnih prilika, jer je danas tek na pragu glumačke karijere.

Marijana svoju trudnoću podnosi odlično, ali uz stalne promjene raspoloženja koje je mudro iskoristila za polaganje ispita na glumačkoj akademiji. Iako ju je tek nedavno dobila, diplomu je proslavila još lani, neposredno nakon diplomske predstave "Madame de Sade", zajedno s kolegicama Katarinom Pericom i posljednjom zaručnicom Frane Lasića, Dolores Lambašom. Godišnji odmor Marijana će provesti kod roditelja svojeg supruga Josipa u Njemačkoj, nakon čega putuje u rodnu Hercegovinu, a na moru će se zaustaviti tek usput.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara