Marijana o mužu: On je iskuliran, najbolji čovjek, ništa mu ne smeta, ali nije lud

Foto: vb4.emotion.rs

NAJPOPULARNIJU stanarku BB kuće njezine su sustanarke ispitivale o mužu. Marijana im ej spremno odgovarala i nahvalila supruga. "Moj muž je super. Najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala. Tako iskuliran, ništa mu ne smeta, neobičan čovjek totalno. U svemu me podržava. Ali nije lud", svjesna je Marijana.

Stanari su cijeli dan raspravljali o navodnom seksu nje i Nemeša. Lester kaže da se neće praviti da nije ništa bilo kada se sve čulo i vidjelo. Mili nije jasno kako se može tako ponašati. "Ja da sam na njezinom mjestu, ne bih smjela izaći iz kuće", kaže Mila. Nemeš se žalio Bojani kako se prepio pa se ne sjeća svih razgovora i jedino mu je to žao. Nikola i Tamara zajedno su došli pitati Big Brothera mogu li spavati jedno pokraj drugoga. Nikola je BB-u rekao da se zbog Marijane nada kako između nje i Nemeša nije bilo ničega.

Marijana pitala Nemeša može li je ginekološki pregledati

Marijana je se ranije žalila kako je bole jajnici, pa su Radašin i Džordž odmah zlobno zaključili kako je sigurno trudna. Ona se požalila i "doktoru" Nemešu i rekla da joj treba ginekološki pregled te ga pitala je li kvalificiran za to. Bojana je otkrila BB-u kako joj je Marijana pala u očima te kako nema poštovanja za takve ljude.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara