Marijana tvrdi: Jack i ja nismo bili u vezi, nije htio biti odbačen pred svima

Marijana tvrdi: Jack i ja nismo bili u vezi, nije htio biti odbačen pred svima
Foto: RTL

IAKO je australski farmer Jack Vukoja na okupljanju farmera i kandidatkinja međunarodne sezone showa "Ljubav je na selu" otkrio da se zbližio s Marijanom Črlenec, kandidatkinjom Srećka Ponjavića, ona sad tvrdi da to baš i nije bilo tako.

Najprije je na društvenim mrežama promijenila svoje prezime u Jackovo, no nedavno ga je vratila na staro.

"Nikad nismo bili u vezi. Kad je bio na Rabu, nakon što je Ana otišla, nazvao me i pozvao na kavu. Prvo sam ga pitala možemo li se čuti preko poruka budući da smo prije toga progovorili dvije riječi. Inzistirao je da se nađemo kada se vrati u Zagreb. To je bilo dva dana prije okupljanja", rekla je za RTL.

Dodala je da je bila iznenađena kad je uzeo stolac i, umjesto sa svojim kandidatkinjama, sjeo kraj nje.

"Ostala sam frapirana, nisam imala pojma da će to učiniti", tvrdi.

Dodala je da joj je žao što je ispalo da je između nje i Jacka bilo nešto više.

"Krivim sebe, ali bila sam naivna. Trebala sam reći da se makne kod svojih cura", kaže.

Istaknula je da je upozorila Jacka da nije rekao istinu pred kamerama.

"Dao je izjavu da sam se ja ponudila da mu pravim društvo. Ja njega nisam zvala, nego on mene", rekla je i dodala: "Nije htio ostati sam i odbačen pred svima".

Ipak, družili su se nakon showa.

"Jack je ostao u Zagrebu još mjesec dana i trebao je društvo za kave. Otišli smo nekoliko puta na kavu, izašli smo van, bili smo na ručku, večeri, ali ništa više od toga", rekla je i priznala da je bila u njegovoj hotelskoj sobi.

"Bili smo na piću. On je išao u sobu po karticu pa sam išla s njim. U hotelu smo popili još jedno piće i ja sam otišla kući", tvrdi.

Objasnila je i zašto je mijenjala prezime na Facebooku.

"Dok smo se družili, na društvenim mrežama su mi dolazili zahtjevi. Njegova sugestija je bila da stavim njegovo prezime jer je bio ljubomoran. Rekao je da ne želi da mi dolaze zahtjevi za praćenje dok sam u njegovom društvu. Budući da se ime može ponovno promijeniti tek za 60 dana, učinila sam to čim je prošao taj rok jer ne želim nositi prezime nekoga s kim nemam ništa", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara