"Marilyn Monroe mi je oduzela nevinost s 15, danima nismo izlazili iz kreveta"

"Marilyn Monroe mi je oduzela nevinost s 15, danima nismo izlazili iz kreveta"
Foto: Guliver Image/Getty Images

HOLIVUDSKI glumac Gianni Russo koji se proslavio ulogom u kultnom filmu Kum tvrdi da je nevinost izgubio s Marilyn Monroe, i to kada je imao samo 15 godina. U intervjuu za britanski The Sun Russo je rekao da je na početku njihove seksualne veze ona imala 33 godine te da je od njega napravila muškarca.

“Naučila me svemu što znam. Mislio sam da sam najsretniji dečko na svijetu, ali da se to dogodilo danas, mislim da bi ona bila uhapšena i moji roditelji bi pokušali izvući novac od nje", kaže glumac. Opisao je i kako je izgledao njihov prvi seks.

Prvo joj je, kaže, prao kosu, a onda ga je pozvala u svoj apartman u jednom luksuznom hotelu.

"Mislio sam da izlazi i da joj trebam pomoći s kosom. Bila je sama u raskošnom apartmanu s ogromnom terasom, ali sve je izgledalo kao set filmova o katastrofi. Odjeća je ležala bačena svuda, prljavo posuđe stajalo je na sofi. Krevet nije bio namješten i izgledala je kao beskućnica bez šminke. Bila je umotana u bijeli ručnik i držala je bocu šampanjca", kaže Russo i dodaje da se prvo izbezumio, a onda opustio.

"Nisam imao pojma što da radim ili što ona očekuje. Ostali smo u krevetu cijeli vikend, izlazili smo iz njega samo kad smo morali", kaže glumac i dodaje da nema traume jer je sa samo 15 godina spavao s Marilyn.

“Jesam li se uznemirio? Ne. Seksao sam se s najvrelijom američkom filmskom zvijezdom i seks-simbolom", kaže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara