Marilyn Monroe satima se tuširala nakon seksa sa šefovima

PO NEKIMA najveća zvijezda Hollywooda 20. stoljeća, Marilyn Monroe, trpjela je teške psihičke krize izazvane seksualnim sesijama koje je provodila sa svojim holivudskim šefovima.

Plavokosa seksi glumica često se znala tuširati i po sat vremena kako "bi oprala nečistoću koju je osjećala na svome tijelu nakon neželjenog seksa s holivudskim njuškama".

Ovu je tvrdnju u svojoj knjizi objavila June DiMaggio, nećakinja bivšeg Marilyninog supruga Joea DiMaggia i glumičina nekada jako dobra prijateljica.

June je u knjizi "Marilyn, Joe & me" opisala kako je Monroe često znala dolaziti kući iscrpljena od iživljavanja svojih poslodavaca kojima se morala podavati ukoliko je željela opstati na glumačkoj sceni.

"Marilyn si nije mogla priuštiti emocije jer je morala spavati sa smežuranim starcima da bi preživjela u showbusinessu. Morala se štiti tako da je doslovce isključivala osjećaje, kao da igra ulogu u filmu, a sve s ciljem da se izbavi iz stravičnosti situacije u kojoj se tada nalazila." - napisala je June u knjizi.

"Dok su ti visoko pozicionirani i bogati moguli posjedovali njeno tijelo i dušu, ona si za to vrijeme nije mogla priuštiti vlastiti život. Bilo je vremena, rekla mi je, kada je znala doći kući iscrpljena od svakodnevnog snimanja, a onda bi ju nazvao neki stari prdonja koji bi joj kožu razvlačio na sve strane." - tvdi June DiMaggio.

Marilyn Monroe i danas je statusni simbol, i to ne samo u Hollywoodu već i na svjetskoj razini, i zapravo jako malo ljudi ne zna tko je plavokosa ljepotica koja je drmala svjetskom scenom 50-ih godina prošlog stoljeća.

Rođena je 1. lipnja 1926. godine u Los Angelesu kao Norma Jeane Mortenson, a ime je promijenila 1946. godine od kada je postala planetarno popularna kao Marilyn Monroe (prezime je posudila od svoje bake).

Umrla je 4. kolovoza 1962. godine u 37. godini života, a iako službeno nikada nije potvrđeno, vjeruje se da je uzrok smrti bio predoziranje drogom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara