Marina Tucaković prije 11 godina izgubila sina, ni danas ne zna od čega je umro

Marina Tucaković prije 11 godina izgubila sina, ni danas ne zna od čega je umro
Screenshot: Youtube

NAVRŠILO se 11 godina od smrti Miloša Radulovića, sina Marine Tucaković, jedne od najpoznatijih autorica pjesama u regiji. Upravo je Marina ta koja je pronašla sinovo tijelo u obiteljskoj kući u centru Beograda, a o tome je prvi put progovorila tek prošle godine. Tad je priznala da nikad nije željela saznati rezultate obdukcije. 

"Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite", rekla je Marina, a prenosi Kurir

Dodala je da usprkos stalnoj brizi te kobne večeri nije imala nikakav loš predosjećaj. 

"On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala", ispričala je. 

Opisala je kako je Miloš otišao spavati i više se nikad nije probudio, a kad ga je pronašla i pozvala hitnu pomoć, oni su mogli samo ustanoviti smrt. 

"Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je popiti vode i rekao mi da ga probudim poslije 4 kako bi stigao otići kod frizera i spremiti se za izlazak. Međutim, kad sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam što se dogodilo... Ne znam ima li nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu", rekla je Marina. 

Istaknula je i da nikad nije željela vidjeti rezultate obdukcije. 

"Što mi to znači? Je li to bilo srce, je li nešto uzeo... Kakve to veze ima? To mi nije bitno. Ja sam s tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo", ispričala je. 

Mnogi ne znaju da je sinu posvetila i jednu pjesmu koja je postala veliki hit. Radi se o pjesmi "Mišo moj", koju izvodi srpska pjevačica Ana Nikolić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara