Marina u suzama, zaručnik je ostavio: "Hvala BB-u, za mene Marina više ne postoji!"

Marina u suzama, zaručnik je ostavio: "Hvala BB-u, za mene Marina više ne postoji!"

Foto: Facebook

ODNOS Marine i Romana u Big Brother kući pokazao se prevelikom preprekom za njenog zaručnika koji je odlučio da će s prekinuti vezu s njom.

Saša Muhek isprva nije mislio da je taj odnos nešto više od samog prijateljstva, no shvatio je da ne može tolerirati to što se događa između dvoje stanara.

"Profesionalno sam se bavio nogometom do svoje 27. godine i iz tog razdoblja poznajem Romana. On je propalica i nikome nije jasno kako je moguće da se Marina toliko zbližila s njim. Moj i Marinin dogovor prije njezinog ulaska u Kuću je bio potpuno drugačiji i sigurno je da nije bilo to da se s nekim mora zbližiti", rekao je Saša za RTL.

"Poznajem Marinu i vjerujem da se nakon prvog tjedna prepala da bi mogla ispasti pa je nakon toga odlučila nešto poduzeti kako bi zainteresirala gledatelje. Ali nije trebala napraviti ovo što je napravila. Po njezinim pokretima, gestama, govoru vidim da ima  i nešto više od prijateljstva s Romanom, a ako imaš nekoga tko te vani čeka, onda moraš imati i granice. Dao sam joj slobodu, ali neke stvari ne toleriram", odlučan je njen, sada već bivši, zaručnik.

"Mene nakon izlaska iz Kuće neće naći, za mene ona više ne postoji i nema opcije da se situacija izgladi. Zahvalan sam Big Brotheru što mi je otvorio oči i spasio život", izjavio je Saša. Svoju petogodišnju vezu s Marinom želio je pretvoriti u brak, no čini se da od toga neće biti ništa.

"Dovoljno sam samostalan i sposoban da bih dozvolio da me netko ovako šamara. Imam svoj život u kojem je trebala biti i Marina, ali njoj sada više nema mjesta u njemu. Na ovih pet godina provedenih s njom gledam kao na životno iskustvo", zaključio je.

U međuvremenu, Marina kao da predosjeća što se događa izvan Big Brother kuće. Nitko od ukućana ne zna zašto, no neutješno plače u dnevnoj sobi i nitko od sustanara je ne može smiriti, prenosi RTL.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara