Marino nakon nagovaranja tima da ga izbace: Nisam uopće razmišljao o Sari...

Marino nakon nagovaranja tima da ga izbace: Nisam uopće razmišljao o Sari...
Foto: RTL

MARINO MARUŠIĆ iz Zadra koji je u posljednjoj ovotjednoj epizodi showa Život na vagi napustio emisiju priznao je kako nije razmišljao o svojoj djevojci kad je nagovarao članove svojega tima da ga pošalju kući.

Marino je tijekom showa skinuo 18,9 kilograma i kaže da je s time zadovoljan, a svoju borbu sad nastavlja vani, otkrio je za RTL nakon ispadanja. "Svoj sam tim zamolio da me pošalje kući zato što sam stvarno bio razočaran rezultatom ovoga ciklusa. Malo sam reagirao nepromišljeno i vruće glave, a i dosta mi je da me se naziva lijenom osobom", kazao je Marino. 

"Nekada srce hoće, ali tijelo ne može", kaže Marino koji kaže kako mu je najteže bilo trenirati s "ovoliko kilograma na leđima" jer bi zbog toga ponekad izgledalo doista kao da je lijen. "Svatko tko misli da je lako, neka proba, lako je osuđivati druge", poručio je Zadranin koji je u show ušao sa 167,1 kilograma.

Show mu je donio i nove prijatelje, ali i novu ljubav. "Sara i ja smo sklopili jedno lijepo prijateljstvo, mogu reći da ima tu i malo više od samoga prijateljstva. Sara mi je zapela za oko od prvoga dana. Ja sam joj prvi prišao i tako je počelo. Privukla me svojom dobrotom i iskrenošću te željom da pomogne svima. Naravno, i ljepotom", kaže.

26-godišnjak je priznao i kako mu je bilo žao što nije mislio na Saru kad je tražio od tima da ga izbace. "Kad sam nagovarao svoj tim da me izbaci, nisam uopće u tom bijesu razmišljao o Sari, što je jako ružno s moje strane. Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati", priznaje.

Kaže kako ga je show dosta motivirao, iako možda ne izgleda tako. "Show me dosta motivirao, iako to zbog moje molbe da me se izbaci ne djeluje tako, ali znam da ću nastaviti dalje jako i pokazati da mogu i hoću. Uostalom, sljedeći put kada vidim Saru, želim da i ona bude zadovoljna sa mnom", zaključuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara