Marko Grubnić sanja o vjenčanju: Nas dvoje u bijelim odijelima...

Tekst: V.V.
Foto: Arhiva

OVIH dana Marko Grubnić novinske stupce punio je većinom nagađanjima oko svojeg literarnog uratka, ali kako publicitetu nikad ne škodi pojačanje, Marko je progovorio i o svojem vjenčanju iz snova. I dok mnogi već godinama nagađaju o njegovoj seksualnoj orijentaciji, a neki tvrde kako su čak i sigurni u nju, Marko šuti kao zaliven, i tek ponešto otkriva. Međutim, ono što je otkrio, više je nego zanimljivo.

Brak nema jamstvo poput tostera, ali...

"Da, u duši sam romantik sklon maštanjima pa tako često zamišljam i svoje vjenčanje koje bi bilo na nekom rajskom otoku, nas dvoje u bijelim odijelima izričemo sudbonosno 'da'...", priča Marko za tjednik Story i nastavlja: "Godinama sam neovisan i samostalan, no bez obzira na to što sam po prirodi prilično samoživ, i ja sam čovjek od krvi i mesa pa stoga priželjkujem nekog kraj koga ću se buditi i kome ću moći pripremiti finu večeru. Ništa nije vječno, niti brak ima jamstvo poput tostera, ali uzdam se u ljubav".

Marko je otkrio i kako je nedavno preživio pravi ljubavni brodolom od kojeg se još uvijek nije potpuno oporavio, ali i kako mu to nije prvo ljubavno razočaranje u životu. "Nemam tajni recept za oporavak od propalih ljubavi, ali da imam, vjerojatno bih bio milijunaš jer ih je bilo toliko da bih ga već patentirao", kaže Marko, koji je u svojoj knjizi "Otkrit ću vam tajnu", osim svojih ljubavnih nedaća opisao i one manekenke i novinarke Fani Stipković.

Prašina oko knjige brzo se slegnula

A knjiga, koja se posljednjih tjedana u medijima iščekuje poput kakvog novorođenčeta, javljaju hrvatski mediji, nije ni iz bliza  opravdala količinu pompe koju je izazvala. Istina, na promociji se skupila krema hrvatskog ženskog društva, pojedine akterice čitale su ulomke posvećene njima, ali sve u svemu, prašina se brzo slegnula.

Ipak, Marku ostaje da se hvali sjajnim koricama i fotka ispred trafika na kojima se prodaje za nešto manje od četrdeset kuna, te da se baci na pisanje skandaloznijeg nastavka, kako mu i ovo malo publiciteta ne bi oteo kolega koji se krije iza imena Fashion Guru, a koji je i sam, svjestan značenja pisanja u Hrvata, posegnuo za istim (provjerenim) receptom privlačenja pažnje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara