Martina iluzionistu rekla da nije imala jadniji izlazak na scenu pa požalila

Martina iluzionistu rekla da nije imala jadniji izlazak na scenu pa požalila
Foto: Nova TV

NOVU epizodu Supertalenta otvorio je 26-godišnji Samir Nurkić, koji svira harmoniku. Za žiri je pripremio, kako je rekao neuobičajeni miks.

"Kada si ušetao svirajući, moja prvotna misao je bila: O ne, ali onda se desi onaj neočekivani obrat kojega ja svaki dan, svakoga trenutka u svom životu priželjkujem – da me netko demantira. Ti si ozbiljan instrumentalist", rekla mu je Martina.

Elvis Nukić želi biti u medijima, a žiriju se odlučio predstaviti pjevanjem na španjolskom. Čak i prije nego što je otpjevao, sva četiri člana žirija stisnula su mu x.

"Mislim da najviše šanse imate s vođenjem, imate glas i ja vas vidim kao najavljivača u ringu. Pjevanje je strašno, ako pet puta lupite u zid, možda nije zid krov", rekao je Davor Bilman.

Iluzionist Andrej Škedel ostavio je Martinu Tomčić bez riječi. Iako je na početku rekla da nije oduševljena iluzionistima, a nakon što se požalila da je njen izlazak na scenu "bio jedan od najjadnijih u životu", brzo je to požalila. Brzina kojom je Andrej izveo svoj trik bila je impresivna te je čak i ona priznala da nema riječi.

Jelena Jakuš na pozornici je zapjevala pjesmu Maje Šuput, no njeno pjevanje bilo je takvo da ni pjevačica nije shvatila da je to njena pjesma.

"Ja mislim da tako ne zvučim, bar ne sebi, a nadam se ni drugima", rekla joj je.

Mađarska grupa Varidance izvela je nastup koji se temelji na dijelovima tradicionalnog mađarskog plesa. Žiri ih je pohvalio.

Beatboxer Valentino Zec, koji se na Supertalent prijavio i lani nije oduševio žiri, a Davor Bilman i Janko Popović Volarić stisnuli su mu x. Dok mu je Bilman pokušavao objasniti gdje griješi, Valentino se gotovo posvađao s njim, a Martina je nastojala smiriti situaciju. Na kraju mu je samo ona dala da, dok je Maja priznala da je izgubio prolaz kod nje kad je napao Bilmana.

Nakon njega na pozornicu je došao još jedan beatboxer, Damir Mašić, koji je oduševio žiri i dobio četiri da.

Dino Radosavac inače najviše pjeva folk, no time se nije želio predstaviti žiriju. "Ono što ja pjevam nije za ovaj show", rekao je. 

Žiri su oduševile i chearleaderice iz plesnog kluba Lana iz Zagreba.

Nakon dolaska na pozornicu požalio se da ima najveću tremu u životu, a žiri je njegovu izvedbu prekinuo. Maja mu je rekla da je trebao pojesti pozornicu, na što joj je on odgovorio da je dovoljno da samo dođe. Time je razljutio nju, ali i ostale članove žirija koji ga nisu pustili dalje.

Vanja Andriollo predstavila se plesom zajedno s partnerom Ozzyjem Shineom. Ona je oboljela od karcinoma bubrega, a nakon niza operacija doktori su joj rekli kako ima samo šest mjeseci života. Nije pristala na kemoterapiju, već je počela plesati kizombu.

"Želim pokazati ljudima kako ples može liječiti i da se čovjek još u 80-oj godini života može osjećati mladim", rekla je i dobila četiri da.

Posljednja je nastupila Adna Šestić iz Zenice, koja je skromno došla na pozornicu, a čim je zapjevala vidjelo se da će definitivno proći dalje.

Njena izvedba najviše je dirnula Janka, koji je zaplakao, a onda joj rekao: "Mislim da ćeš ti pobijediti".

Potom je stisnuo zlatni gumb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara