Martina jedina dala "da" golišavoj twerkerici: "Provirila ti je guza, ali..."

Martina jedina dala "da" golišavoj twerkerici: "Provirila ti je guza, ali..."
Screenshot: Nova TV

PERFORMANS 23-godišnje Bjelovarčanke Irme Vujić odnosno Akashe privukao je puno pažnje u večerašnjem Supertalentu, ali i podijelio mišljenje žirija i publike.

Prije nastupa Akasha je istaknula kako samo želi da se ljudima svidi njezin prikaz buđenja prirode, a ni manje od pola minute od početka njezinog nastupa Martina je ostala u šoku. "Neće valjda. Ona je polugola", komentirala je, da bi na kraju ostala jedina koja je Bjelovarčanki dala "da".

"Vidjeli smo buđenje prirode, strah prirode od čovječanstva", opisala je svoj nastup. "Meni je ovo definitivno drukčije. Nije nužno da je nešto za čim sam preluda. Imaš drugačiji pristup, kome se sviđa, kome ne ne, ali ja sam sigurna da si ti duboko u sebi sretna svojim nastupom", poručila joj je Maja.

No ono što joj se nije svidjelo bilo je kratko twerkanje u jednom trenu. "Pa se tu vidi komad guze, pa nešto... ja ti to ne kužim, ja ili pokažem ili ne pokažem...", našalila se Maja. "Tvoj ples je definitivno dobar", komentirao je Bilman dodavši da bi njezin nastup više pasao u neki obredni ritual bez reflektora te joj dao "ne".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

"I seksipil je u nama, i ljubav, i mržnja, i sve, mi smo sve", poručila je Akasha prije nego je rekla kako je najviše zanima Martinino mišljenje. "Ovako, Irma Akasha, meni se ovaj performans jako svidio. Mislim da jako dobro plešeš i super vladaš tijelom. Taj moment s twerkom. Da, malo ti je provirila guza, ali se uklapalo u ovu priroda priču", poručila joj je Martina, no u svojem "da" ostala je usamljena, s obzirom na to da ni Janko nije bio impresioniran mladom Bjelovarčankom.

Ona pak je nakon nastupa rekla da nije tužna te da će nastaviti raditi na sebi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara