Martina Tomčić izrezala Bilmana s fotografije na Instagramu

Martina Tomčić izrezala Bilmana s fotografije na Instagramu
Foto: Press/Instagram

MARTINA TOMČIĆ napokon je otvorila Instagram profil i jednom od prvih objava odmah pokrenula raspravu.

Naime, Martina je objavila fotografiju članova žirija Supertalenta i s nje izrezala Davora Bilmana. "Jako volim ove moje suborce", napisala je uz fotografiju na kojoj se vide ona, Janko Popović Volarić i Maja Šuput te tek dio Bilmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#supertalent #jakovolimovemojesuborce

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic) on

"A kamo je suborac Davor Bilman?", "I odrezan Bilman. Hahaha plačem, vrh", "Što si izrezala Bilmana?", komentirali su njezini pratitelji kojih je trenutno oko 2400.

"Prestrašio se i pobjegao", odgovorila je Martina i dodala emotikon koji namiguje. "Ma nisam, sakrio se", dodala je nakon toga.

Inače, Bilman i Martina često imaju oprečna mišljenja o kandidatima Supertalenta, a na to se nedavno na svom Instagramu osvrnuo i Bilman.

"Hoćeš cijelu sezonu Supertalenta biti, ajmo reći, protiv Martine?", upitali su ga gledatelji.

"Nikad protiv Martine, samo u obrani svojih stavova i uvjerenja (koji su često u suprotnost s Martininima)", odgovorio je on.

Martina je dosad izbjegavala društvene mreže, no često su obožavatelji otvarali lažne pod njezinim imenom, što joj je, izgleda, dosadilo. "Umorna od borbe s lažnim profilima, otvaram svoj pravi profil", napisala je u opisu profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara