Martina Tomčić: Nisam imala novca, morala sam živjeti s časnim sestrama

Martina Tomčić: Nisam imala novca, morala sam živjeti s časnim sestrama
Foto: Instagram

STROGI pogled po kojem je kao sutkinja talent showova postala poznata operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov možda je stekla u samostanu. Gostujući u emisiji "Informer" na Novoj TV, Martina je, među ostalim, pričala o vlastitim financijama, a u odgovoru na pitanje je li kad imala novčanih problema podijelila je i neke manje poznate detalje iz prošlosti.

"Kako da ne. Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada, 1992., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jednu iskustvo koje je doista malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine s časnim sestrama", rekla je Martina Tomčić.

Priznala je i da obožava sniženja te da, poput većine žena, ima svoje male modne strasti: "Kao i svakoj ženi važno mi je da se odjenem kako mi se sviđa, ali ja imam onaj mali bikovski moment da mi mora biti praktično i udobno. U pravilu su to tako nekakve crne malo široke kombinacije, ali da se sad pretjerano opterećujem - ne. Ono što volim su cipele i torbice. To bi bila moja mala ženska crta."

"Nisam baš imuna na ružne riječi"

S obzirom na to da u TV eteru dijeli kritike, progovorila je i o načinu na koji ih i sama prima. "Kroz cijelu svoju karijeru i školovanje sam se morala naučiti nositi s kritikom, ocjenjivanjem i odbijanjem. Ja sam načelno osoba koja je senzibilna, dakle, nisam baš imuna na ružne riječi, ali toliko sam se izvježbala i isprakticirala da ona poznata 'na jedno uho unutra, na drugo van' u mom slučaju zbilja funkcionira", zaključila je Martina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara