Mary-Kate Olsen upletena je u smrt Heatha Ledgera?

Mary-Kate Olsen upletena je u smrt Heatha Ledgera?

SLAVNA blizanka Mary-Kate Olsen odbila je sudjelovati u istrazi o smrti tragično preminuloga Heatha Ledgera ukoliko joj državno tužiteljstvo ne osigura imunitet tijekom istrage i suđenja. Mary-Kate policija tretira kao iznimno važnog svjedoka u istrazi s obzirom na činjenice koje su isplivale na površinu, a imaju veze s Mary-Kate i Heathom, koji su u vrijeme glumčeve smrti navodno bili u ljubavnoj vezi.

Mary-Kate i Heath bili u ljubavnoj vezi?

Mary-Kate je o Heathovoj smrti odbila progovoriti i jednu riječ, barem dok se ne ispuni zahtjevi koje mlada glumica postavlja pred državno odvjetništvo. Odvjetnik blizanke Olsen, Michael Miller, potvrdio je kako Mary-Kate šuti, i to prema njegovom službenom naputku. "Ukoliko ne dobije imunitet na koji ima pravo kao slobodni građanin Mary-Kate Olsen neće sudjelovati u istrazi ili pomagati policiji, federalcima ili sudu ni na kakav način", kratko je izjavio okupljenim novinarima. "Također, ne želimo ni na koji način komentirati navode kako su na površinu isplivale indicije da Ledger nije umro pod okolnostima za koje se dosad vjerovalo da su bile takve u trenutku njegove smrti", dodao je misleći na tračave koji su se proširili brzinom munje među holivudskim zvijezdama, a koji upućuju na mogućnost da je Heath, u najmanju ruku, smaknut.

Američki mediji i dalje nagađaju kako je Ledger počinio samoubojstvo, jer je i sam priznao da ga je njegova posljednja uloga vrlo uznemirila. "Joker je psihopat, šizofrenik, bezosjećajni masovni ubojica", kazao je Ledger u jednom od svojih posljednjih intervjua. "Prošli sam tjedan u prosjeku možda spavao dva sata dnevno. Nisam mogao prestati razmišljati o njemu. Moje tijelo i moj um su iscrpljeni". Upravo zbog stresa koji je proživio igrajući najpoznatijeg Batmanovog neprijatelja, Ledger je od liječnika tražio tablete za spavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Depresija i psihički pritisci dotukli slavnog glumca

"Uloga Jokera za njega je bila ogroman izazov. Odradio ju je vrlo originalno, zastrašujuće. Cijelo je vrijeme bio na rubu", kazao je za Associated Press redatelj "The Dark Knighta" Christopher Nolan, kojeg su mnogi hvalili, jer je u serijal u Batmanu unio novu mračnu, gotovo perverznu, dimenziju. Koja je Ledgera možda koštala života.

V.V.
Foto:Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara