Mate Janković: Posebno mjesto u paklu za ljude koji ovako jedu punjene paprike

Mate Janković: Posebno mjesto u paklu za ljude koji ovako jedu punjene paprike
Foto: Facebook

LJETO nije ljeto bez punjenih paprika, a popularni chef Mate Janković otkrio je što ga živcira kod ljudi pri konzumaciji tog jela.

"Postoji posebno mjesto u paklu za ljude koji jedu punjene paprike, a ne jedu papriku, nego je onako iritantno gule s mesa i stavljaju u kut tanjura. Jedite jebene ćufte. To me podsjeti na vic - kako plavuša radi pekmez? Guli krafnu", napisao je Janković na Facebooku te izazvao nekoliko tisuća reakcija.

I dok su se mnogi složili s 42-godišnjim chefom i podijelili njegov status, bilo je puno i onih koji su priznali da im ne gine pakao. "Gulim sarmu i punjenu papriku, šta mi možeš", "Ufff, ja ću onda u pakao", neki su od komentara. Kako vi jedete punjene paprike?

 

Reakcije na status iznenadile su i Jankovića, koji je ubrzo napisao i drugi status. "Sudeći po komentarima na prethodni post, guljači punjenih paprika su sekta. Ko i Balašević fanovi", napisao je.

Janković se na Facebooku danas povodom godišnjice smrti prisjetio i Olivera Dragojevića, ali i reklamirao svoje pivo Papak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara