Matea i Zvone nezadovoljni ispadanjem: "On je dvolični lažov i luzer"

Matea i Zvone nezadovoljni ispadanjem: "On je dvolični lažov i luzer"
Foto: Press

MATEA i Zvonimir bili su najbrži u zadatku i već su se vidjeli u finalu, no unatoč tome ispali su iz showa Superpar.

Natjecatelji su dobili zadatak u kojem su morali hodati po mostu, što su na kraju svi uspješno uspjeli proći, a upravo Matea i Zvonimir bili su najbolji te osvojili 5000 kuna. No nakon lutkarske predstave, u kojoj su Tina i Davor odnijeli pobjedu, Matea i Zvonimir imali su najmanje novca pa su završili u eliminacijama. 

Zvonimir se ispričavao Matei jer nije vjerovao njezinoj intuiciji. "Žao mi je što sam nas mojom nepromišljenošću doveo do eliminacija", rekao joj je, a ona je objasnila kako joj je bitna isprika.

Jana i Miroslav svoju narukvicu dali su Badi i Toci, nakon čega su ih Matea i Zvonimir prekrižili. "Ja o Jani i Miroslavu nemam nikakvo mišljenje, te osobe za mene ne postoje", rekla je Matea. Enisa je zaintrigirala priča o klanovima, a Zvone je zaključio da su ljudi prevrtljivi.

Tijekom pakiranja Matea i Zvone razgovarali su o Davoru. "Svaku riječ i obećanje je pregazio od prvog dana do danas, dno dna od osobe", rekao je Zvone koji misli da su Matea i on sačuvali obraz. Matea je Davora nazvala dvoličnim lažovom. "On je gubitnik i luzer", dodao je Zvonimir.

I Davor se osvrnuo na njihovo ispadanje. "Može Zvone misliti i pričati što hoće, Zvone je ispao zbog sebe i njihova ponašanja - i prema ukućanima i prema svima. Nisu igrali fer i pošteno", rekao je te zaključio da on igra od početka.

U finalu su ostali Davor i Tina, Bada i Toca te Jana i Miroslav.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara