Matija Vuica: Uskakala sam u borbe, gdje se potezao nož, ja bih branila

Matija Vuica: Uskakala sam u borbe, gdje se potezao nož, ja bih branila
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

"PRZLICA" je, naučila nas je modna kreatorica Matija Vuica, osoba koja žustro skače na nepravdu, a riječ je to i koja najbolje opisuje njezin karakter, pa i odluku da javno podrži inicijativu "Spasi me" koja je vrhunac akcije imala prošlog tjedna na gala večeri u Zagrebu. Potrebu da zaštiti slabijeg ima, kaže nam, od malih nogu.

"Tako sam već od djetinjstva uskakala u borbe gdje se dva muškarca tuku, tamo gdje se nož potezao u kafiću pa bih ja branila, tako da mi uopće nije problem da li se radilo o čovjeku koji ima dva metra i 150 kg ili nekom malom djetetu, ja naprosto ne znam razmišljati je li to opasno ili nije, ja idem. Bog me podario hrabrošću, istovremeno i glupošću", priznala nam je modna kreatorica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

Osvrnula se i na uspjeh u Hollywoodu, odnosno, činjenicu da su njezine kreacije postale neizostavni dio tamošnjih crvenih tepiha. U nekoliko mjeseci haljine s Matijinim potpisom nosile su Carmen Electra, Rumor Willis, zatim voditeljice s crvenog tepiha dodjele Oscara, a i glumica Zrinka Cvitešić svojim je čestim pojavljivanjima u svjetskim medijima postala prava promotorica Matijine mode. 

"Cijeli se život kidam za svaki komad koji napravim, za svaku svoju mušteriju, za svaku krpicu koju kupujem dajem dušu i tijelo. Tako da ovo što se dogodilo je došlo kao jedan nebeski poklon za sav moj trud. Za ovo se nisam pokidala, ali jesam cijeli život i sve mi se lijepo vraća", rekla nam je Matija Vuica te za kraj otkrila i formulu svojega uspjeha: "Daj sve od sebe, nemoj nikad varati nijednim atomom svog bića i sve će ti se vratiti!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara