Matteo Cetinski vratio se nakon 20 godina, poslušajte pjesmu koju je snimio

Matteo Cetinski vratio se nakon 20 godina, poslušajte pjesmu koju je snimio
Foto: Paolo Gentilini

VIJEST o povratku na glazbenu scenu Mattea Cetinskog nakon 20 godina izazvala je poprilično zanimanje javnosti.

"Pjesma 'Stopimo boje' je nastajala dosta dugo radi toga što sam je razvijao u etapama. Počeli smo još zimus. Prvo sam dugo slušao demo verziju i razmišljao želim li uopće ići dalje s njom. Onda sam si rekao, ok zašto ne snimiti pa vidjeti kako će zvučati. Bilo mi je važno da što manje ljudi zna za to jer sam želio imati potpunu slobodu odustati od svega ako u nekom trenutku ne budem zadovoljan", rekao je Matteo

Nakon što su sve etape oko pjesme završene, i Matteo je u potpunosti bio svime zadovoljan, sljedeći korak bio je snimanje spota. U režiji Paolo Gentilinija, snimljen je spot u pustinji Black Rock Desert prilikom održavanja Burning Man festivala.

Burning Man festival je najpoznatiji festival umjetnosti i glazbe na svijetu i samim time idealno okruženje za singl "Stopimo boje". Uz to, festival širi poruku mira, ljubavi i tolerancije među ljudima što se idealno uklopilo u Matteovu životnu filozofiju i u sam tekst pjesme "stopimo boje koje nas kroje".

"„Ono što mene u četrdesetima dosta opterećuje je prolaznost vremena. Kad dođeš u ovu fazu života, osvijestiš da je život linearan i da nema natrag. Počneš analizirati što si napravio i ozbiljnije razmišljati o tome sto slijedi. U tekstu sam napisao 'Život ne ide u krug, tjera dalje…ne staje'. Mislim da je to čisti odraz mojih razmišljanja u ovoj fazi života. Također, taj osjećaj je možda moj najveći pokretač i razlog zbog čega radim toliko različitih stvari. Jednostavno želim vidjeti i iskusiti što više dok još nije kasno. To me konstantno gura naprijed", rekao je Matteo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara