Mattheus se ženi sa Srpkinjom Marijanom Kostić?

Mattheus se ženi sa Srpkinjom Marijanom Kostić?
NAJPOPULARNIJI par u Srbiji, trener Partizana Lotthar Matthaeus i Marijana Kostić navodno su zakazali vjenčanje, a srpski tabloid Svet javlja kako je Mattheusova izabranica trudna.

Priča o vjenčanju potekla je iz Novog sada, otkud je Marijana Kostić, a navodno je Marijanina kćerka prva proširila glasine pričajući svojim prijateljicama kako su njena majka i popularni Nijemac odredili datum vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marijana Kostić, iako tek ima 30 godina, već je dvaput bila u braku, ima dva sina i kćerku iz prvog braka sa srpskim šećernim magnatom Miodragom Kostićem. Na glasu je kao uspješna poslovna žena, ali s čim se bavi Svet ne navodi.

Svet tvrdi kako je Marijana Lothara upoznala sa svojom obitelji i širom rodbinom, a navodno će Lothar "zbog velike ljubavi i promijeniti vjeru kako bi se sa svojom izabranicom vjenčao u Srpskoj pravoslavnoj crkvi".

Srpski tabloid ima sreću što se njegov novinar našao "na pravom mjestu u pravo vrijeme". Naime, novinar se zatekao u renomiranom novosadskom frizerskom salonu u isto vrijeme kad i buduća mladenka, pa je načuo iz prve ruke kako se Marijana udebljala, a razlog je šapnula svojoj prijateljici. Novinar Sveta odmah je pretpostavio da je trudna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara