Matthew McConaughey dobio drugo dijete

Tekst: V.V.
Foto: JLP

HOLIVUDSKI glumac Matthew McConaughey i njegova dugogodišnja djevojka Camila Alves u nedjelju su postali roditelji drugi put, i to djevojčice, koju su odlučili nazvati Vida. Glumac je na svojim službenim stranicama ovu vijest potvrdio uz obrazloženje: "Vida na portugalskom znači život i to je ono što nam je Bog dao ovo jutro", stoji ondje. Dodao je i da se mala Vida te brazilska manekenka osjećaju odlično.

40-godišnji McConaughey i 26-godišnja Camila imaju sedamnaestomjesečnog sina Levija, za kojeg do trenutka rođenja nisu znali kojeg će spola biti, jer oboje, tvrde, obožavaju iznenađenja. "Camila i ja smo bili jedno uz drugoga cijelo vrijeme. Moram priznati da smo oboje jako umorni i iscrpljeni, ali istodobno i presretni što smo na svijet donijeli malo čudo. Pogotovo znajući da smo sada prava obitelj s djetetom. Čeka nas avantura veća od svih - zajedničko odrastanje i odgajanje", rekao je tada Matthew.

Glumac je, također, već tad naglasio kako se može raspravljati o svemu, ali o tome hoće li biti dobar otac nema govora: "Bit ću sjajan tata i ne namjeravam ništa planirati, jer su spontane stvari u životu najbolje. Imam neki osjećaj da su moja i Camilina intuicija dovoljno dobre da se znamo snaći s malim djetetom tako da smo spremni na veliku avanturu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara