Megan Fox: Ne žuri mi se pred oltar, udat ću se sa 44 godine

Tekst: I.M.
Foto: JLP

SEKSI glumica Megan Fox, koju je proslavila uloga u "Transformerima", iako se nedavno zaručila za svog dečka Briana Austin Greena, ne planira tako skoro stati pred oltar. "Dotad će proći još mnogo godina. Imat ću 44 godine kad ću se udati. Brian je za razliku od mene sav u planiranju jer želi da se to što prije dogodi", kazala je Megan o svom vjenčanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nedavno je 24-godišnja Megan otkrila kako ju je Brian privukao na prvi pogled. Prvi put su se sreli 2004. godine na snimanju serije "Hope and Faith" u kojoj je Megan imala jednu od glavnih uloga, a Brian se pojavio kao gost. "Nisam znala tko je on, no dok smo gledali neki snimljeni materijal, Brian mi je slučajno dotaknuo nogu. Bio je to pravi strujni udar. Bilo je čarobno!", opisala je Megan te dodala kako joj je Green, s kojim je godinama u burnoj vezi, sada glavni oslonac u životu: "On me čini sretnom. S njim se osjećam sigurno, kao kod kuće. On je moja stijena".

Ovo im je drugi put da su se zaručili, a prvotne zaruke su razvrgli u veljači 2009. godine. Lijepa glumica nedavno je kupila luksuznu kuću u Los Angelesu, a Green se prije nekoliko tjedana uselio kod nje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara