Megan Fox: Nekad nisam imala novca niti za obrijati noge

MEGAN FOX medijima je priznala kako je nekada bila toliko siromašna da nije imala novca niti za - jednokratne britvice. Kada se preselila u Los Angeles u potrazi za uspješnom karijerom, zvijezda "Transformersa" borila se sa neimaštinom i morala se odreći nekoliko životnih užitaka, uključujući i brigu o vlastitoj ljepoti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kada sam se preselila u Los Angeles, uopće nisam imala novca. Sjećam se kako sam trebala obrijati noge, ali nisam imala dovoljno novca da kupim najjeftinije jednokratne britvice, pa sam cijelo vrijeme nosila duge hlače, pa čak i na najvećim vrućinama. To je bilo užasno iskustvo", ispričala je Megan koja je prošloga mjeseca proglašena najseksi ženom na svijetu po izboru časopisa FHM.

Megan je priznala da jako voli seks i smatra da bi žene po tom pitanju trebale biti puno otvorenije i pričljivije. "Stvarno uživam u seksu i zbog toga se neki ljudi nađu uvrijeđeni. Žene su sklone tome da druge žene vrlo brzo nazivaju droljama i mislim da je to jako tužno. Za razliku od žena, do sada nisam srela puno muškaraca koji su me nazvali kurvom samo zato što volim seks", priznala je glumica.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara