Megan Fox u crvenoj haljini sve ostavila bez daha

Tekst: I.M.
Foto: JLP

JUČER je u Hollywoodu održana premijera filma "Jonah Hex", a najviše pažnje na crvenom tepihu očekivano je plijenila jedna od glavnih akterica filma, seksi 24-godišnja glumica Megan Fox, koja je u kratkoj crvenoj haljini dubokog dekoltea, s potpisom Giorgio Armani Prive, sve ostavljala bez daha.

Fox u filmu glumi zajedno sa Joshom Brolinom, a pripala joj je uloga prostitutke. Glumica je nedavno samu ulogu, scene snimanja te prostituciju nazvala iscrpljujućima. "Pokušaji držanja glave iznad vode u sceni sa Brolinom su bili jako, jako teški za izvesti. Snimala sam svega pet dana, a nikad nisam bila iscrpljenija tijekom snimanja. Jednostavno je bilo teško, bilo je to izvan moje lige. Samo sam se trudila ostati živa", rekla je nedavno Megan.

Film "Jonah Hex" redatelja Jimmyja Haywarda nastao je prema istoimenom stripu dvojca Albano - DeZuniga. Riječ je o kombinaciji akcijske drame, vesterna, horora i trilera, a u glavnim ulogama se uz Josha Brolina (Jonah Hex) i Megan Fox (Leila), nalaze i John Malkovich, koji će utjeloviti terorista Quentina Turnbulla, te Michael Fassbender, koji će utjeloviti Burkea.

Hex je "lovac na glave" pun ožiljaka koji je u stanju pronaći sve i svakoga. Preživio je smrt te je njegova nasilna prošlost postala mit, legenda, koja ga je ostavila s jednom nogom u stvarnosti, a drugom "s one strane". Jedina njegova veza s ljudima je ona sa prostitutkom Leilom, kojoj je život u bordelu ostavio vlastite ožiljke. No, Jonathana je njegova prošlost stigla kad mu je američka vojska dala ponudu koju nije mogao odbiti - u zamjenu za slobodu i brisanje tjeralica, mora naći i zaustaviti opasnog terorista Quentina Turnbulla, svog starog neprijatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara