Messijeva majka napala njegovu bivšu: U ruci je držala mobitel i tavu

Messijeva majka napala njegovu bivšu: U ruci je držala mobitel i tavu

Foto: Arhiva

20-GODIŠNJA manekenka Macarena Lemos, bivša djevojka Lionela Messija, otkrila je medijima što joj se događalo kada je prekinula s nogometašem. Naime, manekenka tvrdi da ju je uhodila majka ovog nogometnog asa. Macarena i Messi bili su u vezi kada je ona imala 14, a on 18 godina. Jedne nedjelje s obitelji je izašla u shoping centar, a Messijeva majka ju je pratila i fotografirala.

"Pratila me i fotografirala sve dok se nisam okrenula i pitala je što se događa. U ruci je držala mobitel i tavu, a tada me počela i vrijeđati. Nije mi bilo jasno što je radila u odjelu za elektroniku s tavom u ruci", izjavila je Lemos. Manekenki nije jasno zašto se to dogodilo, pogotovo zato što nikada u medijima nije pričala o detaljima ljubavi s Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokiralo me to, nisam očekivala neugodnosti u nedjelju u shoping centru, pogotovo ne u prisutnosti moje tete i majke. Lionel ima tjelohranitelje koji ga prate, a ja nemam. Idem van u grad i susrećem se s prijateljima kao svaka normalna osoba", izjavila je Macarena. Unatoč svemu, manekenka i danas na priču s Messijem gleda kao na nedovršenu te priznaje da bi s njime voljela provesti noć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara