Michael Jackson dokumentarcem pobija optužbe o pedofiliji

U NEDJELJUnavečer ste na Novoj TV imali priliku vidjeti kontroverzni dokumentarac "Život s Michaelom Jacksonom", koji pjevača ne prikazuje u dobrom svjetlu. No, Jacko se nedavno odlučio na emitiranje vlastite verzije iste priče.

Dokumentarac prikazan na TV Novoj u zadnje vrijeme podiže puno medijske prašine u cijelom svijetu, i to najviše zbog Jacksonovog priznanja kako djeca još uvijek povremeno prespavaju u njegovoj sobi. Tuđa djeca, naravno.

Iako će nakon gledanja filma "Život s Michaelom Jacksonom" svatko iole razuman zaključiti da ultra-bogatom pjevaču nisu baš sve ovce na broju, Jackson ipak ne ostavlja dojam izopačenog pedofila, kakvim ga na trenutke Martin Bashir pokušava prikazati.

I dok se Jackson pred kamerama vere po drveću i trčkara s malom djecom po svom ranču "Neverland" te se općenito ponaša potpuno djetinjasto, scene zamišljenog Bashira dok se vozi u automobilu i razmišlja o Michaelovim zabrinjavajućim odnosima s djecom vjerojatno bi trebali ostaviti dojam pravednika u potrazi za istinom (i maksimalnom gledanošću, rekli bi mi).

U svakom slučaju, Bashirov dokumentarac je pogledalo rekordnih 27 milijuna Amerikanaca, ali se Jackson nakon emitiranja osjetio izuzetno povrijeđen, jer je film "implicirao da je Jackson zlostavljač djece". No, sada Jacko uzvraća udarac Martinu Bashiru.

Tako će 20. veljače američka TV stanica Fox emitirati dosad neobjavljenu snimku koju je snimio privatni Jacksonov snimatelj, a koja prikazuje Martina Bashira kako hvali Jackonove roditeljske sposobnosti.

Novi dokumentarac naglasak stavlja na scenu u kojoj Jackson i Bashir razgovaraju o odnosu pop zvijezde i njegove djece, pri čemu novinar uvjerava Jacksona kako je "njegov odnos s djecom spektakularan".

"Kad te vidim sa svojom djecom, oči mi zasuze" - kaže Bashir Jacksonu, pa nastavlja: "Tvoj odnos s njima je tako prirodan, pun ljubavi i brige."

Također, na snimci Jacksonovog snimatelja Bashir uvjerava pjevača kako "suosjeća s njim jer ga svijet prebrzo osuđuje".

Michael Jackson se nada da će nakon prikazivanja novog dokumentarca prestati glasine o pedofiliji, koje je, ruku na srce, svojim dokumentarcem ponovo pokrenuo upravo Martin Bashir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara