"Michael Jackson me počeo zlostavljati prve večeri kad smo ostali sami"

"Michael Jackson me počeo zlostavljati prve večeri kad smo ostali sami"
Foto: Guliver Image/Getty Images

DOKUMENTARNI film Leaving Neverland nakon premijere prikazan je u SAD-u i Velikoj Britaniji. Dokumentarac traje četiri sata, a u njemu sudjeluju Wade Robson, James Safechuck i njihove obitelji. Dva muškarca koja su kao dječaci bili bliski pokojnom kralju popa u filmu su u detalje opisali seksualno zlostavljanje koje su, kako tvrde, doživjeli.

Australac Wade Robson kaže da ga je Jackson počeo seksualno zlostavljati čim su prvi put ostali sami.

"Jackson je pozvao moju obitelj i mene na ranč Neverland. Trebali smo ostati nekoliko dana, a onda obići i ostale dijelove Kalifornije. Međutim, Jackson je bio jako tužan što odlazim, a ja sam bio očajan. Zbog toga sam, uz dopuštenje svojih roditelja, ostao sam u Neverlandu dok je moja obitelj obilazila Kaliforniju", kaže Robson.

"Seksualno zlostavljanje počelo je čim smo prvi put ostali sami. Ponudio mi je da prespavam u njegovoj sobi. Prije samog seksualnog čina nekoliko dana me je grlio, ljubio i mazio. Meni kao djetetu to je bio lijep osjećaj. Prve noći imali smo oralni seks, prvo je on stavio moje spolovilo u usta, a onda ja njegovo. Tada mi je rekao da je to način na koji jedan drugom pokazujemo ljubav i da smo mi suđeni jedan drugom", dodao je.

"Nikada me nije tukao, uvijek je bio jako nježan. Zlostavljanje je trajalo do moje 14. godine", kazao je Robson koji je u potpunosti shvatio što mu se dogodilo tek kada je dobio sina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara